ANJA FORSNOR

Rituals Hammam body mud

20140316_115546_resized

Måste tipsa om den här duschleran från Rituals som jag fastnat för! Gjord på kinesisk lera som avlägsnar döda hudceller och polerar huden samt naturliga oljor som gör huden len. Dessutom sitter doften av eucalyptusen kvar flera timmar efteråt. Jag behöver väl inte ens säga att denna är en stor favorit hos mig just nu?

Ett steg i att bli mer medveten har gjort att jag börjat kika på vilka produkter jag köper och just Rituals är en ny favorit. Alla deras produkter görs på naturliga, hållbara och ekologiska ingredienser och givetvis är ingenting testat på djur. De använder även förpackningar som i största möjliga mån är gjorda av hållbara källor och jobbar lite extra med socialt ansvar.

Jag hoppas och tror att detta är aspekter som blir allt viktigare för företag i framtiden i samband med att vi blir mer och mer medvetna. Tipsa gärna om du har några favoritmärken som också tänker till lite extra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Jag gillar också Rituals produkter! Sedan måste jag slå ett slag för min favorit Suki, ett dansk märke, fritt från syntetiska ingredienser. Senast inköpt är en olja (Pure facial moisture) som jag använder som serum. Doftar ljuvligt av lavendel och känns jättelyxig.

  Dani 2014-03-21 10:47:00
  Svara
  • Svar på Danis kommentar.

   Det måste jag kolla in! Låter underbar med lavendel och jag älskar ansiktsoljor. Och tack för dina frågor innan, håller på att förbereda ett inlägg om bananer som jag utlovat. Kommer när jag är hemma från min semester, det vågar jag lova 🙂 Ha en fin fredag!

   Anja Forsnor 2014-03-21 18:16:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Jaja, det är ingen brådska!!
    Jag skrev fel förut – Suki är inte från Danmark (de har dock en härlig butik i Köpenhamn) utan från USA. Tänkte att jag lika gärna kan skicka länken till sajten; http://www.sukipure.se/ (där det även finns en ”giftguide” så att man kan kolla ingredienserna i smink/hudvård man har).
    Ha det fortsatt härligt i Paris!

    Dani 2014-03-22 18:09:00
    Svara
 • Jag gillar också Rituals produkter! Sedan måste jag slå ett slag för min favorit Suki, ett dansk märke, fritt från syntetiska ingredienser. Senast inköpt är en olja (Pure facial moisture) som jag använder som serum. Doftar ljuvligt av lavendel och känns jättelyxig.

  Dani 2014-03-21 10:47:00
  Svara
  • Svar på Danis kommentar.

   Det måste jag kolla in! Låter underbar med lavendel och jag älskar ansiktsoljor. Och tack för dina frågor innan, håller på att förbereda ett inlägg om bananer som jag utlovat. Kommer när jag är hemma från min semester, det vågar jag lova 🙂 Ha en fin fredag!

   Anja Forsnor 2014-03-21 18:16:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Jaja, det är ingen brådska!!
    Jag skrev fel förut – Suki är inte från Danmark (de har dock en härlig butik i Köpenhamn) utan från USA. Tänkte att jag lika gärna kan skicka länken till sajten; http://www.sukipure.se/ (där det även finns en ”giftguide” så att man kan kolla ingredienserna i smink/hudvård man har).
    Ha det fortsatt härligt i Paris!

    Dani 2014-03-22 18:09:00
    Svara
 • Härligt! Mitt absoluta favoritmärke när det kommet till hudvård är Origins. Min hy har aldrig mått så bra som nu. Tyvärr är det dyrt i Sverige men åker du till USA så kostar det halva priset så jag brukar bunkra upp när jag får chansen.. De använder inga parabener eller andra otäcka ämnen och de har ett utbrett hållbarhetstänk, I love it 🙂

  Julia 2014-03-21 09:22:00
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia, tack för tipset! Har tittat lite på Origins och hört mycket bra om dem. Använder du både hudvård och smink från dem? Planerar en USA-resa till våren så det är inte omöjligt att det får följa med hem 🙂

   Anja Forsnor 2014-03-21 10:15:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Hej igen 🙂 Jag har enbart använt deras hudvårdsprodukter. Är dock sugen på att testa sminket.. Åker till Seattle i Juni så kan nog hända att det slinker med lite smink hem då också. Vad kul med USA-resa! Då bara måste du prova på dem 🙂 Också jättekul med svar från dig, har nyligen hittat hit till din blogg och jag gillar den verkligen! Jättekul med så mycket goda vegetariska och nyttiga mattips, gillas starkt! Kram

    Julia 2014-03-21 13:38:00
    Svara
    • Svar på Julias kommentar.

     Åh tack, vad glad jag blir! Jättekul att du hittat hit och att du kommenterar! Ha en fin fredag! 🙂 Kram

     Anja Forsnor 2014-03-21 18:18:00
     Svara
 • Härligt! Mitt absoluta favoritmärke när det kommet till hudvård är Origins. Min hy har aldrig mått så bra som nu. Tyvärr är det dyrt i Sverige men åker du till USA så kostar det halva priset så jag brukar bunkra upp när jag får chansen.. De använder inga parabener eller andra otäcka ämnen och de har ett utbrett hållbarhetstänk, I love it 🙂

  Julia 2014-03-21 09:22:00
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia, tack för tipset! Har tittat lite på Origins och hört mycket bra om dem. Använder du både hudvård och smink från dem? Planerar en USA-resa till våren så det är inte omöjligt att det får följa med hem 🙂

   Anja Forsnor 2014-03-21 10:15:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Hej igen 🙂 Jag har enbart använt deras hudvårdsprodukter. Är dock sugen på att testa sminket.. Åker till Seattle i Juni så kan nog hända att det slinker med lite smink hem då också. Vad kul med USA-resa! Då bara måste du prova på dem 🙂 Också jättekul med svar från dig, har nyligen hittat hit till din blogg och jag gillar den verkligen! Jättekul med så mycket goda vegetariska och nyttiga mattips, gillas starkt! Kram

    Julia 2014-03-21 13:38:00
    Svara
    • Svar på Julias kommentar.

     Åh tack, vad glad jag blir! Jättekul att du hittat hit och att du kommenterar! Ha en fin fredag! 🙂 Kram

     Anja Forsnor 2014-03-21 18:18:00
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!