ANJA FORSNOR

Alltid i min handväska

20140316_131119_resized

20140316_130938_resized

De här favoriterna följer alltid med i min handväska. Läppbalsam från Hurraw och handkräm från The Body Shop.

Läppbalsamet är gjort på ekologisk kallpressad kokosolja och doftar ljuvligt. Passar mig som är smått besatt av kokos! Dessutom helt veganskt och raw. Jag har köpt mitt på Örtagubbens hälsokost men vet att de även säljs på American Apparel.

Handkrämen Hemp Hand Protector fick jag rekommenderat av en kollega och den är verkligen fantastisk! Gjord på fair trade hampafröolja och ekologiskt bivax. Doftar kanske inte lika ljuvligt som kokos men gör sitt underverk för torra händer. Går snabbt in i huden, klibbar inte och stannar kvar länge. Finns även i en lite mindre storlek som kanske är mer anpassad för handväskan. Från The Body Shop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag har precis (eller tja, för 43 sidor sedan) upptäckt din blogg och tycker att du skriver så fantastiskt härligt. Bilderna är sagolika och jag känner igen mig själv så mycket i din syn på kost och välmående, samtidigt som vissa av dina inläggs ämnen är för mig helt främmande. Hur som helst – så bra läsning att jag läst din blogg som en bok i 43 sidor! Tokigt, men det är väl härligt bloggläsande man ska syssla med lediga dagar som idag 🙂 Må gott och keep up the good work!

  Nytrogen läsare Sara 2014-07-17 15:41:00
  Svara
  • Svar på Nytrogen läsare Saras kommentar.

   Åh Sara, du anar inte hur otroligt genuint glad jag blir av din kommentar. Och fullkomligt rörd över tanken att du läst igenom nästan alla mina inlägg. Jag är så glad över att du hittat hit, att du finner inspiration i min läsning och framförallt för att du tog dig tid att kommentera. Det är precis det här som gör att jag älskar att blogga. Tack snälla du för dina värmande ord! Kramar

   Anja Forsnor 2014-07-19 23:22:00
   Svara
 • Jag har precis (eller tja, för 43 sidor sedan) upptäckt din blogg och tycker att du skriver så fantastiskt härligt. Bilderna är sagolika och jag känner igen mig själv så mycket i din syn på kost och välmående, samtidigt som vissa av dina inläggs ämnen är för mig helt främmande. Hur som helst – så bra läsning att jag läst din blogg som en bok i 43 sidor! Tokigt, men det är väl härligt bloggläsande man ska syssla med lediga dagar som idag 🙂 Må gott och keep up the good work!

  Nytrogen läsare Sara 2014-07-17 15:41:00
  Svara
  • Svar på Nytrogen läsare Saras kommentar.

   Åh Sara, du anar inte hur otroligt genuint glad jag blir av din kommentar. Och fullkomligt rörd över tanken att du läst igenom nästan alla mina inlägg. Jag är så glad över att du hittat hit, att du finner inspiration i min läsning och framförallt för att du tog dig tid att kommentera. Det är precis det här som gör att jag älskar att blogga. Tack snälla du för dina värmande ord! Kramar

   Anja Forsnor 2014-07-19 23:22:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!