Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Huskur mot pollenallergi?

Eddi_20090617_tall_barr_1

Jag blir lika chockad varje vår. Av någon anledning lyckas jag förtränga det under resten av året och snabbt förtränga hur hemskt och vidrigt det är med kliande ögon, rinnande näsa och tungt huvud. Pollenallergi.

Men så läste jag precis om en huskur som jag blev väldigt nyfiken på! Kuren går ut på att man tar några tallbarrspar, lägger i ett glas vatten och låter stå någon timme. Därefter dricker man sedan sakta vattne. Personer som testat säger att det funkar och att de numera är symptomsfria!

Sägs fungera på vissa typer av pollen men eftersom jag är allergisk mot i stort sett alla vore det värt ett försök. Jag vet, det låter det lite för bra för att vara sant men jag vill gärna tro på detta framför medicin och långa behandlingar.

Någon som testat?
Och till den stora frågan – vart hittar jag tallbarr?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!