ANJA FORSNOR

Find your partner in crime

bild 2 (5)

bild 3 (7)

Mitt bästa träningstips är att hitta någon att dela träningen med.

Find your partner in crime helt enkelt! Det kan vara din partner, kollega, kompis eller någon du lärt känna på gymmet. Hitta någon som är på en likvärdig träningsnivå som dig själv eller kanske till och med snäppet bättre än dig. Se till att ni hela tiden lyfter, peppar och utmanar varandra för att nå dit ni vill!

Det är så mycket lättare att man inte hoppar över ett träningspass om man bestämt tid och plats med någon. För även om jag älskar att träna och vet jag att mår bra av det, så måste jag ju erkänna att jag också har dagar då jag bara vill dra täcket över huvudet och kastar onda blickar på träningsväskan.

Men man vill ju sällan vara den som avbokar och när jag väl är där så är det ju bara att köra. Den bästa träningen är ju ändå den som blir av, inte sant?

bild 1 (5)
Idil och jag efter Vårruset i maj 2013. Idil ringde mig nån timme innan loppet och frågade ifall jag ville springa med henne och jag var inte sen att haka på!

Jag är glad över att så många av mina vänner delar mitt träningsintresse! Vi kan lika gärna ses för en powerwalk, löptur som en fika på stan. Sedan har jag även haft turen att jag träffat personer via träningen som utvecklats till en fin vänskap.

Utmana kompisarna och anmäl er till ett lopp eller liknande, träna och spring ihop. Det blir roligare om man gör det tillsammans och dessutom är chansen att du får in en långsiktig rutin större!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!