ANJA FORSNOR

Träningstips: Enbenspress med skivstång

smith

smith2

Jag och Klara körde en övning på gymmet igår som jag måste tipsa om – har ni inte testat den och vill ha det där extra lyftet i rumpan så kan jag verkligen rekommendera den.

Jag använder sällan smithmaskinen men till denna övning är den perfekt. Börja med att haka av stången och ha den i bottenläget. Placera foten under stången och tryck benet rakt uppåt i en kontrollerad rörelse. Håll emot på vägen ner så du inte tappar stången.

Vi körde på 20 kilos vikt, 10 reps på varje ben x 6 varv totalt. De sista repetitionerna brände rejält både i sätesmuskeln, baksida lår och bål. Denna övning ska jag definitivt lägga till i mina pass oftare! Vi körde ett superset på tre övningar och varvade denna med hantelrodd och kettlebellsvingar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!