ANJA FORSNOR

Vi möter våren i Paris

paris

Om två veckor åker jag till Paris med min vän Hanna!

Det blir min premiär i både Paris och Frankrike så jag är väldigt förväntansfull. Jag och Hanna bodde tillsammans när vi pluggade i San Diego för fem år sedan och levde ihop dygnet runt. De senaste åren har vi bott i olika städer vilket gör att vi inte ses lika ofta, därför ska det bli riktigt mysigt att åka iväg bara vi två och möta våren på Paris uteserveringar.

Nu behöver jag alltså en massa bra Paris-tips! Jag vill ha alla smultronställen och härliga barer, butiker och platser. Vilken stadsdel ska vi bo i, tips på mysiga hotell? Var får vi absolut inte missa?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!