Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Det här med proteinbars

Questbar

Jag är generellt inget big fan av proteinbars. Ofta innehåller de mest socker förklätt i finare namn och annat skit som är direkt jämförtbart med godis. Då håller jag mig hellre till naturliga produkter som raw bars från t.ex. Get Raw, Raw Bite eller Bounceballs.

Men vad jag gillar med Questbars är att de varken innehåller gluten eller socker, dessutom är de så vansinnigt goda. Väldigt lågt kaloriinnehåll och mättar alldeles lagom. Perfekt när man är på språng innan eller efter träning!

Mina favoriter just nu är Double Chocolate Chunk (ja, men ni hör ju) och White Chocolate Rasberry. Är du en obotlig chokladjunkie precis som jag så kommer du inte bli besviken, det lovar jag!

Jag beställer alltid mina från iHerb, finns att köpa på vissa gymgrossister i Stockholm men det är nästan halva priset om jag beställer. Om du uppger rabattkoden MCQ001 får du dessutom 5-10% rabatt på ditt köp. Hur bra?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind