ANJA FORSNOR

Det här med proteinbars

Questbar

Jag är generellt inget big fan av proteinbars. Ofta innehåller de mest socker förklätt i finare namn och annat skit som är direkt jämförtbart med godis. Då håller jag mig hellre till naturliga produkter som raw bars från t.ex. Get Raw, Raw Bite eller Bounceballs.

Men vad jag gillar med Questbars är att de varken innehåller gluten eller socker, dessutom är de så vansinnigt goda. Väldigt lågt kaloriinnehåll och mättar alldeles lagom. Perfekt när man är på språng innan eller efter träning!

Mina favoriter just nu är Double Chocolate Chunk (ja, men ni hör ju) och White Chocolate Rasberry. Är du en obotlig chokladjunkie precis som jag så kommer du inte bli besviken, det lovar jag!

Jag beställer alltid mina från iHerb, finns att köpa på vissa gymgrossister i Stockholm men det är nästan halva priset om jag beställer. Om du uppger rabattkoden MCQ001 får du dessutom 5-10% rabatt på ditt köp. Hur bra?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!