Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Det här med proteinbars

Questbar

Jag är generellt inget big fan av proteinbars. Ofta innehåller de mest socker förklätt i finare namn och annat skit som är direkt jämförtbart med godis. Då håller jag mig hellre till naturliga produkter som raw bars från t.ex. Get Raw, Raw Bite eller Bounceballs.

Men vad jag gillar med Questbars är att de varken innehåller gluten eller socker, dessutom är de så vansinnigt goda. Väldigt lågt kaloriinnehåll och mättar alldeles lagom. Perfekt när man är på språng innan eller efter träning!

Mina favoriter just nu är Double Chocolate Chunk (ja, men ni hör ju) och White Chocolate Rasberry. Är du en obotlig chokladjunkie precis som jag så kommer du inte bli besviken, det lovar jag!

Jag beställer alltid mina från iHerb, finns att köpa på vissa gymgrossister i Stockholm men det är nästan halva priset om jag beställer. Om du uppger rabattkoden MCQ001 får du dessutom 5-10% rabatt på ditt köp. Hur bra?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson