Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Morgonrutin

träning1

träning2

träning3

Det senaste året har jag verkligen fått in en träningsrutin som fungerar. För mig handlade det mycket om att få in träningen som en del i vardagen och inte se det som ett måste. Tid som jag bokar in för att jag vill det, på samma sätt som en bio, ett möte eller restaurangbesök.

Att träna ihop med någon är mitt bästa tips för att både komma iväg till gymmet och dessutom ha kul under tiden.

Jag har insett att jag älskar att träna på morgonen, något jag aldrig skulle kunna drömma om för något år sen. Jag känner mig starkare och mer motiverad att ta ut mig totalt på morgonen. Oftast möter jag upp mina vapendragare Klara och Mathilda på morgonen för ett träningspass innan jobbet. Vi tränar och hinner samtidigt snacka både lite innan och efteråt. Det är kvalitetstid för mig!

En perfekt start på morgonen, jag är pigg och glad när jag kommer till jobbet och det känns faktiskt inte lika jobbigt att gå upp 05.45 på morgonen när jag vet att jag inte är ensam.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!