Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Äter ni samma frukost på semestern?

Såhär ser min frukost ut i Thailand. Omelett med grönsaker, ett stort fat med färsk frukt, färskpressad vattenmelonjuice och en cappuccino. Kanske även en klick yoghurt eller smoothie till. För mig är detta den perfekta frukosten som håller mig mätt länge.

Frukostbuffén här har precis allt och lite till och det är så lätt att man bara fyller tallriken med sötsaker, bröd och pålägg. Visst njuter jag gärna av en frasig croissant med en klick nutella, men inte varje dag. Jag är egentligen inte så förtjust i just buffé då det lätt blir att man äter alldeles för mycket av allt, även det man inte ens var sugen på.

Hur gör ni – äter ni samma frukost hemma som på semestern?

anja-forsnor-thailand-krabi-sofitel-breakfast-frukost-hotellfrukost-omelett-scrambled-eggs

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag brukar extremt sällan äta frukost hemma, men om jag är på hotell brukar jag passa på. Jag föredrar varmt mat till frukost, så har de stekt potatis så är jag skitnöjd! Sen så är ju frukt och färskpressad juice alltid vinnare enligt mig 😉

  FIT by Emma Hå 2016-03-28 17:27:20 http://fitbyemmaha.com
  Svara
  • Svar på FIT by Emma Hås kommentar.

   Vad lusigt, min lillasyster är likadan och föredrar gärna lagad mat till frukost. Jag älskar alla former av ägg men annars vill jag ha mer klassisk frukostmat som frukt, yoghurt, juice osv. Frossar i frukt och färskpressade juicer här nere, underbart!

   Anja Forsnor 2016-03-29 09:06:28
   Svara
 • Vad härligt att höra att det finns fler som inte är ÖVERförtjusta i bufféer, haha. Blir lätt lite hetsigt kan jag tycka. Därför även lite svårt för brunch, föredrar frukost-lunch-middag-med mellis upplägg – tråkigt nog. Men givetvis det är givetvis underbart med en härlig brunchbuffé, ibland! Rest en del i Thailand och frukosten varierar givetvis beroende på hotellutbud,men min standard-Thailand-frukost är: omelett med grönsaker, färskpressad juice, naturell yoghurt med frukt, nötter/torkad frukt. MUMS! Fortsätt njuta av en härlig semester i underbara Thailand!

  Linnea 2016-03-28 08:40:21
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt