ANJA FORSNOR

MAT FÖR HELA VECKAN

doctor-salad-breakfast-green-smoothie

Godmorgon måndag och hej på dig nya vecka! Jag hade gärna kört en repeat på förra veckans matsedel även den här veckan. Herrejisses vad jag ätit gott! Och höjden av vardagslyx att hämta ut sin matkasse för hela dagen redan på morgonen, sparar ju så mycket tid (och fantasi) och både slippa lunchkön och att handla och fixa på kvällen.

Så här såg fredagens meny ut!

doctor-salad-cleanse-program

Frukost, mellis, lunch, mellis, middag och snacks.

raw-taco-salad-doctor-salad

Den här veganska tacosalladen var så god! Jag gjorde ofta raw tacos förr med valnötter, det smakar verkligen precis som köttfärs när man kryddar det med cayenne, spiskummin och salt.

quinoa-beetroot-salad-doctor-salad

Tänker ni på färger när ni äter? Jag tänker ofta att jag ska få in så många färger som möjligt på min tallrik, fest både för öga och smaklökar.

doctor-salad-stockholm

Doctor Salad kör sin cleanse varannan vecka nu i höst, tips för dig som söker ny matinspiration.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • OH, you had me at raw-tacofärs på valnötter!! För det var exakt vad jag smakade på ett ställe här i Göteborg för några veckor sedan och jag har inte kunnat släppa det sedan dess och skulle så himla gärna vilja testa att göra. Enligt tjejerna på restaurangen så var det mixade valnötter och råa morötter samt kryddor – endast. Man kan ju inte förstå hur det kan bli så gott! Har du möjligtvis något tips på proportioner och tillvägagångssätt?

    Tusen tack!
    Malin

    Malin 2016-09-16 12:52:17
    Svara
  • Ser otroligt gott ut!

    Kolla gärna in min blogg Poddkollen, där jag kommenterar olika poddar. Din medverkan i pt-fias podd var föresten så jäkla bra. Vill höra mer av dig? Kan du inte skriva vilka poddar du har gästat?

    Poddkollen 2016-09-12 19:01:26 http://www.devote.se/poddkollen
    Svara
    • Svar på Poddkollens kommentar.

      Tack snälla! Ska spana in din blogg för fler podd-tips! Jag ska faktiskt medverka i två poddar nu i veckan, återkommer med mer info när avsnitten är ute 🙂

      Anja Forsnor 2016-09-12 22:19:42
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!