ANJA FORSNOR

VINN HÖSTENS MYSIGASTE FILT

Minns ni när jag och Lily modellade för världens finaste filtar från woollie? Min grymma vän Julia stickar alla filtar för hand (!) och de består av 100 % merino ull. Så otroligt mjuka och fina, perfekt i vardagsrummet, sovrummet eller barnrummet. Och ja, typ världens finaste present. Vi har båda storlekarna här hemma och älskar dem.

Jag vet att många av er varit nyfikna på dem, därför känns det extra kul att nu TÄVLA UT EN STOR och härlig filt här i bloggen. Hurra!

Gör så här:
1. Gå in på woollie.se för att välja vilken färg du helst vill vinna
2. Kommentera inlägget med hur din bästa myskväll ser ut + vilken färg du vill vinna
3. Vinnaren dras 14/9

Lycka till!

woollie-anja-forsnor-filt-smallpigart

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
150kommentarer
  • Färgen mint e min favorit! Tätt följd av många andra, alla är så fina! Min perfekta myskväll – en chill out/coffee house-lista på spotify, det är skymning och höstkyligt, ni vet när luften blir sådär krispig, en bra bok alternativt en skön serie och lite tända ljus. Kanske lite popcorn gjorda i kastrull, old school haha och en kopp te =) och filten of course!

    Ada 2016-09-14 10:08:49
    Svara
  • Så härliga filtar, färgen Burgundy är ju helt fantastisk!
    Min bästa myskväll är en klassisk hemmakväll. Soffa, tända ljus, en bra film och något gott att äta kan inte gå fel, enkelt men helt perfekt!

    Sofia 2016-09-14 09:58:34
    Svara
  • Min bästa myskväll är nu! Det är höst, luften börjar bli lite kyligare men balkongdörren är fortfarande öppen för att den friska luften ska få spridas i rummet. Jag värmer mig med en smarrig soppa, drömmer om nybakt bröd, och avslutar med en kopp te till en spännande deckare på tv. Bara filten Midnight som saknas, om jag inte vinner blir det till att stänga dörren genast ☃

    Sofie 2016-09-14 07:37:03
    Svara
  • Hej!
    En turkos önskar jag mig.
    Att sitta ute, varje kväll på altanen med markisen som tak och nedsjunken i utemöblernas dynor bland kuddar och ljus. = hög mysfaktor

    Johanna 2016-09-13 23:51:57
    Svara
  • Åh, wow. Vilka magiska filtar!

    I ”vanliga” fall hade jag sagt att en perfekt myskväll för mig skulle vara tillsammans med någon jag tycker mycket om men just nu (i min hektiska vardag) har jag insett och väljer jag att säga att jag är själv. Tillsammans med en bra bok, en stor kopp rykande chai-te och två sorters mörk choklad. I min drömvärld hade jag legat under en woollie i färgen mint!

    Kram 🙂

    Sara 2016-09-13 22:13:24 http://hejamera.blogg.se
    Svara
  • Ja – och färgen är förstås saffron!

    Josefin 2016-09-13 21:52:12
    Svara
  • De mysigaste kvällarna är när jag, min sambo och vår niomånaders är hemma tillsammans och helt lediga. En av oss förbereder en god middag medan den andra sitter bredvid med bebisen på en filt och leker. Hela familjen spenderar kvällen samlade i samma rum, och efter middagen får man krypa upp i soffan med den mjuka filten och titta på en fängslande serie – minst två avsnitt!

    Josefin 2016-09-13 21:51:20
    Svara
  • Min absolut bästa myskväll: god middag (gärna grillat eller någon god och höstig gryta!!) med tända ljus ute på altanen med bra musik i bakgrunden tillsammans med familjen, efter det några avsnitt av en spännande serie i sängen tillsammans med något gott att äta! Det skulle jag säga är det bästa myskvällen, och en av de mysiga filtarna skulle ju bara höja mysfaktorn ännu mer!!
    Skulle bli så glad om jag vann en GRÅ filt!
    Mvh Hanna

    Hanna O 2016-09-13 17:19:02
    Svara
  • Jag skulle bli otroligt glad om jag vann färgen – midnight!

    Min bästa myskväll spenderar jag i min pojkväns fritidshus på Gotland en höstig lördags kväll. Vi har avnjutit en god middag bestående av lammstek ifrån granngården och drukit en fantsatiskt mustigt och gott rödvin. Efter middagen fortsätter vi in i salen för kortspel framför den öppna spisen med en nybakad äppelkaka med äpplen ifrån trädgården. Vid den här tiden på året börjar det bli lite kyligare så en tjock och mysig filt ifrån woollie skulle uppfylla den här perfekta myskvällen med guldkant.

    Kram
    Emma

    Emma Forsberg 2016-09-13 16:33:56
    Svara
  • Bästa Myskvällen: Balkongen en sensommarkväll, en stor kanna kaffe, choklad, ngt sällskapsspel och mina bästa vänner. Gladje, avkoppling och harmoni för själen. Fantastisk pläd och skulle mer än gärna önska mig en Grå.

    Johanna 2016-09-13 09:10:49
    Svara
  • Färg – midnight!
    Bästa myset – en fredagskväll på landet med min sambo inkluderandes god mat och sedan lite snacks framför någon spännande film på tv. Kraven känns plötsligt mindre där och en myskväll är fullt tillräckligt för att göra mig nöjd med livet där och då. Fint att få påminnas om känslan när en var liten, då höjdpunkten på veckan var tacos och fångarna på fortet med familjen.

    Sara Börjesson 2016-09-13 08:45:50
    Svara
  • Så oroligt fina filtar, den grå hade passat fint i vårt hem!

    Att laga en god middag tillsammans med min man, bjuda över vänner, tända massor med ljus och tillbringa större delen av kvällen i soffan med massa snack är för mig en väldigt härlig kväll.
    Sen några månader har våra kvällar blivit ännu mysigare då vår lilla bebis kom som jag inte kan se mig mätt på. Att fläta ihop dessa båda världar är för mig en perfekt myskväll!

    Tack för en bra blogg!

    Susanna Lindqvist 2016-09-12 16:45:18
    Svara
  • Bästa myskvällen är när man som mest behöver det, det vill säga mitten av veckan. Perfekta dagen är en långsam onsdag. En dag när alla är halvtrötta och verkligen vill ha helg. Bästa kvällen består sen av god mat, för den som gillar att laga mat, lagar något som tar lite extra lång tid. För den som är mindre förtjust i matlagning unnar sig lite lyxigare take away. Utöver god mat är sällskap viktigast, med en nära vän man ser sällan, kanske ett syskon eller en förälder, eller sin partner dock ska man inte underskatta en kväll ensam! Tända ljus, släcka ner lampor, stänga av alla elektronik, sätta på lugn musik, dricka en stor kopp the och njuta av sitt sällskap. Om man är själv är bästa sällskapet en bok eller ett lyxigt magasin. Den grå filten skulle lyxa till min studentetta perfekt 🙂

    Jullan 2016-09-12 15:54:06
    Svara
  • Bästa myset är att tända massor av ljus och se på någon härlig serie på TV. En stor godispåse att mumsa ur ska oxå finnas. Trevlig sällskap som mannen och några av de stora barnen förgyller mysstunden. En härlig filt i Burgundy skulle verkligen göra min kväll perfekt.

    Åsa 2016-09-11 19:42:05
    Svara
  • Det är enkelt: den bästa myskvällen är helt klart när man har haft en lyckad pluggdag, hunnit med ett träningspass för att göra av med sista (den lilla återstående haha) energin, göra fint lite snabbt i lilla ettan och sedan få duscha, tända ljus och fixa en kopp jordgubbste. Till en riktigt bra serie. Har precis flyttat hemifrån till min första egna lägenhet för att studera i en helt ny stad och den här underbart fina och gosiga filten skulle höja mysfaktorn ännu mer på både mina myskvällar och lilla lägenheten! Favoriten är grå <3 Tack för en fin och väldigt inspirerande blogg som alltid piggar upp, Anja!

    Anna M 2016-09-11 19:35:06
    Svara
  • Saffron- vilken smällig färg!

    Min allra bästa myskväll är när jag varit ute och gått över fälten en dimmig och duggregnig kväll med hunden. Kommer hem, mannen eldar i kakelugnarna och jag får mysa i soffan med dem och varm choklad. Så fantastiskt att bo på landet i Sörmland!

    Sara c L 2016-09-11 18:27:49
    Svara
  • Den ultimata myskvällen är hemma hos min mamma och vi har tänt varenda ljus i vardagsrummet så att rummet mer liknar ett tempel. Kokar kvällste och äter nypoppade popcorn medan vi myser framför någon lättsam film i soffan. Och på med flanellpyjamasen såklart, sedan är lyckan gjord!

    Burgundy

    Lisa Mehlin 2016-09-11 16:01:07
    Svara
  • Glömde skriva färgen! Midnight var ju sååå fin!

    Sara 2016-09-11 14:02:47
    Svara
  • Gärna efter ett träningspass,
    Så man kan äta en god middag i stora lass.
    Senare med en härlig bok,
    Kryper upp i soffan med tio filtar som en tok.
    En myskväll med te och choklad,
    Det gör väl vem som helst glad.
    Det är en perfekt myskväll för mig,
    Skulle vara kul att läsa om vad det är för dig!

    Tack för en härlig blogg Anja! <3

    Sara 2016-09-11 14:01:55
    Svara
  • När jag kommer hem en fredag efter fullt kundschema på salongen och vet att jag är ledig 2dagar i rad.
    På fredagar äter vi alltid skaldjur, nybakat bröd, kräftröra/skagenröra eller något annat gott att lägga på mackan… Ta en lång dusch och sätta mig ner i soffan med mina fula men otroligt härliga myskläder. Kanske kommer en av två katter, ibland båda två, upp i knät o trampar och spinner. Ibland serveras det även delikatess bricka. Och att jag blir kvar där, utan telefon och bara ett bra pogram på tv:n
    Om jag skulle bli vinnaren skulle jag vilja ha en i färgen ”GREY” 🙂

    Nathalie B 2016-09-11 11:46:22
    Svara
  • Jag har för tre månader sedan flyttat hem till Kiruna igen efter att ha bott i Colombia i många år. Nu när hösten är här och längtan tillbaka till Sydamerikas smaker, färger och hetta blir allt större ser jag till att ha myskvällar så ofta som möjligt! Ofta börjar jag med att dansa ensam hemma till Carlos Vives, Shakira och annan colombiansk musik, och efter att lyckoendorfinerna spritt sig i kroppen lagar jag sötpotatissoppa med halloumi och raw rabarberpaj till efterrätt, myser med tända ljus och känner tacksamheten över att numera ha två hemländer istället för endast ett 🙂 Jag skulle så gärna önska förgylla mina höstkvällar med en saffransgul filt 🙂

    Frida Björnström 2016-09-11 10:39:54
    Svara
  • Åh gudars vad fin! Min bästa myskväll i höst är hemma, i soffan, med den finaste killen som finns. Det är vår första höst ihop och jag längtar efter alla kvällar jag får komma hem till honom efter en dag på mitt nya jobb som jag inte trivs på alls, och kura ner mig i soffan med ett glas rödvin och honom under en Midnight filt. Det skulle göra min höst så mycket ljusare <3

    Rebecka 2016-09-10 18:50:34
    Svara
  • Min perfekta myskväll börjar med att vi lagar middag, hela familjen antingen tacos eller pizza. Som efterrätt blir det en riktigt god kladdkaka med frukt och bär. Sedan byter jag om till myskläder och går ut med hunden på en skogspromenad, efter det kan jag hoppa upp om mysa i soffan med Ernst eller något annat program! Om jag vinner vill jag ha i färgen ”T U R Q O I S E” den är såå vacker!! PS. Din blogg är verkligen inspirerande och härlig att läsa!
    //Elvira

    Elvira Korall 2016-09-10 13:58:32
    Svara
  • Myskvällar är helt enkelt det bästa som finns! Det spelar ingen roll om det har varit en lång dag i skolan eller på jobbet eller om det har varit världens bästa dag, en myskväll passar alltid. Fredagar är den bästa mysdagen. Att börja kvällen med ett träningspass där man kan köra slut på sig själv och släppa allt annat. Sedan att bjuda hem vänner, laga mat och krypa ner i soffan och käka och titta på Grey’s Anatomy. Vad som alltid behövs är också choklad ?
    Favoritfärgen är grå ❤

    Mia 2016-09-10 11:00:54
    Svara
  • Min myskväll just nu är att ta det lugnt och bara vara och se min mage växa och känna att jag än så länge har jag en hemlighet.
    Bilderna på bebisar på denna vackra filt får mig att längta till min baby kanske ligger på en mint färgade filt.
    Tack för en fin blogg.

    Ann 2016-09-10 09:47:28
    Svara
  • En regning söndagskväll i soffan tillsammans med min sambo, min katt, lite god chark, ost och ett glas vin. Hade dock varit ännu mysigare under en grå Woolie filt.

    Victoria 2016-09-10 08:25:42 http://victoriakalliokulju.blogg.se
    Svara
  • Vet inte om man får tävla på detta sätt men jag skulle vilja vinna en filt till min sambo. Trots att hon är höggravid i vecka 40 så fixar hon alltid myskväll till oss. Spelar ingen roll om det är vardag eller helg, hon lagar en god middag och sen efter lägger vi oss i soffan och bara tar det lugnt och ligger och klappar på magen. Just nu krävs det inte så mycket för att vi ska ha mysigt då bebisen i magen är det mysigaste som finns. Hade dock varit kul om jag kan vinna filten till henne då kan jag ge henne mysiga kvällar tillbaka på soffan!! Vet att hon själv är med och tävlar! Färgen turqousie passar bäst hemma hos oss.

    Jimmy 2016-09-10 07:14:28
    Svara
  • Efter en lång dag i skolan eller jobbet. Efter en långpromenad i höstskogen med halsduken på och lurarna i. Efter ett uppmjukande yogapass åter hemma på yogamattan följt av en varm dusch. Efter att ha låtit kreativiteten och suget skapa en njutbar måltid…

    DÅ ska man mysa ner sig i soffan! Jämte sig har man sin käraste familjemedlem eller vän. Framför sig har man hemmagjorda chokladbollar & en roande tv-skärm. Över sig har man en ljusgrå filt från woollie!! Då är livet många gånger som bäst. Stunder som dessa är guldkorn att längta efter då vardagen känns tung och seg. Stunder som dessa är de där små sakerna som gör livet så stort och underbart <3

    Tack Anja för en superfin och inspirerande blogg!

    Julia Bergevi 2016-09-10 00:22:58
    Svara
  • Min bästa myskväll är familjen samlad! En god middag och mys i soffan framför favoritserien. Gosiga bebisfötter ligger och sparkar en trött mamma på näsan medan den lilla hunden gosar in sig i armhålan på sambon.
    Favoritfärgen är marinblått! ?

    Maria 2016-09-09 15:33:50
    Svara
  • Bästa myskvällarna är helt klart fredagarna när jag får krypa upp i soffan mellan mina små killar på 1,5 & 4 år, titta på film och äta popcorn och bara vara vi och veta att att vi har hela helgen framför oss! Vad vore bättre då än att kunna dra en mysfilt från Woollie över oss, gärna i färgen Turquoise.

    Josefin Wångstedt 2016-09-09 13:06:48
    Svara
  • Vill så gärna pryda min lght med en fab filt i färgen ”grey”.. Jag jobbar ganska mkt, speciellt för att jag är singel och kommit upp i åren ganska mkt och vännerna är upptagna med sitt. Men två dagar i veckan försöker jag varva ner, just fredag är veckans bästa dag. För att mysa brukar jag bjuda över mina två systrar, min absolut närmaste vän och en kusin – det är fredagstradition att vi alla tar paus , samlas hos mig, bubblar i bubbelkaret,, dricker nå gott till plockmat. Ingen press på matlagning, köps färdigt. Allt handlar om vila och avkoppling och fniss 🙂

    Maria 2016-09-09 12:20:11
    Svara
  • Min bästa myskväll är med han jag gillar mest, slutkörda efter plugg finns ingen tanke på fest. Att kramas i soffan och planera framöver, fnittra lite över hur länge sen det var fösta gången han sov över. Vi köper det vi är mest sugna på för kvällen, stuntar i budget, kalorier och bara väljer! Att vara sambo är mysigt varje dag, men det är lätt att man bara hinner tänka på jag. Min bästa kväll är alltså när vi verkligen prioriterar varandra, så att vi fortsätter bygga för att vi alltid tillsammans kan vandra! <3

    Den mysiga färgen och filten Midnight skulle passa perfekt i vår soffa!

    Saga 2016-09-09 11:10:46
    Svara
  • Mina myskvällar just nu består oundvikligen av magmys – vi väntar vårt första barn! En livlig pojk som tar fokus från vad än mys vi planerat eftersom det blir disco i magen så fort jag lägger mig ned. En målbild inför framtiden är samma scenario men då med honom på utsidan kroppen. Tätt, tätt ihop, med en mysig filt uppkrupna i soffan med ost (brie, how I long for you!), ett glas vin och surrandes om vår nya familj.
    Färgen ”Midnight” är på pricken vår accentfärg i sällskapsrummet! Underbar!

    Magdalena 2016-09-09 10:46:19
    Svara
  • En myskväll med ens bästa tjejkompisar är alltid de bästa myskvällarna. Vi kommer bre ut massvis med filtar och kuddar på golvet och kura ihop oss under dessa framför den varma brasan, till en mörk natt utanför fönsterna. Sedan innan har vi alla hjälpts åt och förberett veg-tacos och passande tillbehör, som gör – den annars så ganska ”vanliga svenska tacofredagen” – ett stort snäpp bättre. Med ett (eller flera) glas vin i handen så blir humöret så där härligt, och man kan bara njuta av prat, skratt, skvaller och roliga berättelser med de personer man tycker om som mest.

    En filt Midnight skulle jag gärna vilja ha! 🙂

    Paulina 2016-09-09 09:53:38 http://100kitchenstories.se
    Svara
  • Min perfekta myskväll är att avnjuta en härlig middag för att sedan dricka vin på balkongen med pojkvännen! Nu när höstkylan börjar komma vore det perfekt att ha en härligt filt med sig ut och sedan kunna ha den fina filten som dekoration i soffan!

    Färgen Burgundy skulle jag jättegärna vilja ha, den skulle gå så bra ihop med färgerna i min lägenhet 🙂 det skulle kännas som en härlig lyx till min studentlya!

    Cecilia 2016-09-09 09:37:17
    Svara
  • En riktigt mysig kväll:
    Att efter en god middag sätta mig i soffan med min älskling med bara levande ljus omkring oss.
    När samtalen aldrig tar slut och de kantas av både skratt och tårar.
    Vi masserar varandras fötter och kommer överens om att ”detta bör vi göra oftare.” Bara prata i timmar och strunta i att slå på teven som så ofta faller sig för naturligt när man sätter sig i soffan för ”tillsammanstid”.
    Det enkla är ofta det bästa!

    Färgen jag skulle vilja ha är Burgundy – perfekt myskvällsfärg!

    Caroline 2016-09-09 09:27:20
    Svara
  • Hej fina!
    För mig ska en myskväll innehålla massa tända ljus, gosigt sällskap och mycket skratt! Jag trivs bäst i skjägården och då efter en lång dag när vi har varit i vattnet längre än på land gosa in sig under en under Woolies Burgundy färgade filt skulle vara fantastiskt! Allt gott och fortsätt att vara så grym

    Kristina 2016-09-09 08:24:31
    Svara
  • Min bästa myskväll bruka innebära något gott att mumsa på tillsamans med trevligt sällskap eller ensamkvällar med en uppslukande bok under en mysig filt. Jag tycker färgen Grey ser härlig ut.

    Jennie 2016-09-08 21:15:10
    Svara
  • Min myskväll: Vi (jag, min man, vår lilla son på 1,5 och vår hund) åker hem till mina föräldrar där mina tre systrar och deras familjer och hundar också är hemma. Barnen och hundarna leker medan vi vuxna bakar massa pizzor. Vi sätter oss och käkar och det råder total kaos, fast på ett härligt sätt, rummet fylls av glädje och liv och en massa skratt. Barnen somnar efter lite mys i soffan, kaffet kommer fram med en härlig blåbärspaj kanske. Vi kryper upp i soffan och myser till en härlig film under en mysig filt. Sen bär vi den lilla till sängen och somnar allihopa.

    maria 2016-09-08 21:07:00
    Svara
  • Jag skulle så gärna vinna den turkosa filten!

    En perfekt myskväll börjar med att jag och min bästa vän lagar vietnamesiska vårrullar. Blir lagom mätta, kryper upp i varsitt hörn i soffan med en kopp te i ena handen och en yollibox i den andra, mango smak såklart! Sedan pratar vi och skrattar massor samtidigt som en gammal komedi går på tvn i bakgrunden.

    Lizette 2016-09-08 20:27:29
    Svara
  • Superfina filtar, skulle gärna vilja ja en grå!

    Fredag, vi har hämtat sushi och köpt en snickers- rawkaka. tänder ljus och kryper upp i soffan med min lilla tjej som föddes i april, myser och kollar på någon film. Fredagsmys helt enkelt!:)

    Sofia 2016-09-08 16:45:01
    Svara
  • Älskar MINT och GREY så någon av dem skulle jag mer än gärna vela vinna!

    Just nu ser min drömmigaste myskväll ut som sådan – att få hänga med min syster som flyttat hemifrån, till en ny stad för att studera. Träffar henne inte så himla ofta pga detta så när hon väl kommer hem släpper jag allt och bokar av alla planer för att umgås med henne. Skulle jag vinna överväger jag att ge henne filten som en fin inflyttningspresent för jag vet sedan tidigare att hon har kikat på dem! Tack!

    Sandra 2016-09-08 16:43:04 http://www.halsojunkie.blogg.se
    Svara
  • Receptet för det optimala myset är enkelt. En god middag i magen, supermjuka kläder på kroppen, en stor skål färgglatt godis på soffobordet och en lagom avancerad serie på TV.n.

    Jag hade älskat få addera en stor fluffig filt från Woollie i kulören Grey till receptet!

    Sanna Andersson 2016-09-08 16:29:21
    Svara
  • Den perfekta myskvällen spenderas med de allra bästa vännerna utomhus under bar himmel nära vatten, där både solnedgången och därefter den stjärnklädda himlen kan speglas på vattenytan. Med oändligt många silkeslena täcken, kuddar och filtar som hållen nattkylan på avstånd, tillsammans med bubbel och alla sorters ljuvligheter man kan hitta i en delikatessdisk. Helst ska himlen vara i hundratals nyanser av rosa, peach, den djupaste blå som bara himlen kan framkalla. Slutligen plockas gitarren fram för stillsamma melodier och omtyckta sånger. Tiden ska stanna till, man ska känna att det här är meningen med livet. Allt detta plus en turquoise färgad woollie så har man uppnått den yttersta höjden av vad en myskväll kan erbjuda. (Så otroligt vackra filtar!)

    Cindy 2016-09-08 15:44:31
    Svara
  • Bästa Myskvällen spenderas absolut med min familj i vårt stora vardagsrum. Alla klä sig bekvämt, poppa lite popcorn. en stor kanna pepparmint te och sällskapsspel. Allt eftersom kvällen går blir det lugnare och den hektiska vardagsstressen lämnar rummet. Brasan och ljusen får bli de enda ljuskällorna. Bort med teknik och elektronik . Bästa myskvällen är den som är så naturlig som möjligt:) BAra vara tacksam att man är frisk nog för dagen att kunna sitta uppe och le. Även om vår farfar, som var så ung och sportig för bara några månader sen sitter i ett av hörnet och lider av obotlig cancer och vår bästa vän nyss förlorat sin baby i spädbarnsdöd. En fin grå Wollie filt skulle kunna bli en varm del av denna glada och kärleksfulla familj. Vi ser sorgen som en gäst. Han stanna så länge han vill, men såsmånigom försvinner den också. SÅ Lev, älska och Njut när du kan. 🙂

    Martina 2016-09-08 14:37:48
    Svara
  • Åh, vilka fina! Jag skulle välja färgen ”midnight”. Färgen påminner om min sons blåmelerade ögon som framhävs fint när han har blå kläder på sig. Eller en blå napp för den delen. Han är 4 månader nu och fysiskt tidig verkar det som så därför är sitträningen redan i full gång! En filt från Wollie skulle ju vara perfekt för det ändamålet! Våra dagar och kvällar består ju i och med lillplutten mest av mys? Men den optimala myskvällen innebär att hela familjen samlas i soffan efter en god middag, att bebis är nöjd, vovven trött, ljusen tända och varsin balja med te och en chokladbit eller två är framdukade. Det är inte alltid allt ovanstående inträffar samtidigt vilket inte är så konstigt men de gånger det händer är guld värda!

    Elin 2016-09-08 13:58:01
    Svara
  • Min mysigaste stund är onsdagkvällar då jag och mina pluggkompisar har mysonsdag. Då bakar vi en efterättspaj, dricker te och släpper skolan för en kväll mitt i vardagen. Jag skulle så gärna vilja vinna filten i mintfärg, SÅÅ fina!!

    Hanna 2016-09-08 13:28:05
    Svara
  • Bästa myskvällen i höst är en lördagkväll när hela familjen kommer hem efter att ha varit på lång höstpromenad. Vi äter en god höstgryta och sedan tänder vi en brasa och spelar lite spel tillsammans. När barnen sedan somnat kryper vi upp i soffan under en filt, gärna i färgen midnight, och tittar på en film.

    Helena B 2016-09-08 12:42:54
    Svara
  • Ett år av förnekelse, rädsla och ensamhet har gått.

    I snart ett år har jag varit sjuk i bulimi. Det är först nu jag i mer eller mindre grad både har förstått och erkänt det för mig själv. Att jag är sjuk och att jag behöver hjälp. Jag har nått botten och jag orkar inte mer. Men jag klarar det inte ensam.

    Jag har sökt hjälp och ska börja mitt behandlingsprogram mot ätstörningen på tisdag. Jag är rädd och fullständigt vettskrämd. Samtidigt känner jag för första gången på väldigt länge hopp. Sjukdomen har tagit över mitt liv, mina relationer och påverkar min livskvalitet. Den har eskalerat under sommaren och jag har utvecklat en rädsla för att vara ensam och själv i min nya lägenhet. I princip varje kväll sedan juni har jag spenderat med att hetsäta och spy. Det har blivit mitt sätt att döva min ensamhet, min rädsla och min ledsamhet. Mysiga kvällar med en vän eller en bok i soffan och tända ljus är minnen från mitt tidigare liv. Och det var längesedan.

    Nu får det vara slut på det här. Allt jag önskar är att bli frisk och fri. Allt jag önskar är att det här jävla monstret ska försvinna ut ur mitt liv. Att jag kan börja leva det liv som jag tidigare levde – fyllt med närvaro i relationer, fritidsintressen och studier. Fyllt med glädje, kärlek, lycka och värme. Ett liv fyllt med näringsrik mat, sömn, aktivitet och vila.

    Tidigare hade jag stora drömmar om allt – karriär, bilda familj, resor som jag ville göra och saker jag ville uppnå i livet. Dessa finns säkert kvar där inne hos mig någonstans. Men dessa känns just nu mer eller mindre oviktiga. Just nu är min allra största dröm att bli frisk. Det är det enda jag vill idag. Att kunna äta en god middag hemma i min lägenhet med tända ljus och en bok. Med mig själv. Att jag vågar ha min egen-tid igen, den som tidigare har varit så viktig för mig. Utan ångest, hetsätning eller tårar. Precis så ser min absoluta bästa myskväll ut just nu.

    Filten kan bli en symbol för min friskhet. Den kan fungera som en sköld mot det onda monstret som tar över och hjälpa mig i mitt tillfrisknande. Den kan omfamna mig och ge mig kraft att stå emot svåra stunder. Den kan påminna mig om att livet inte ska kännas hårt och tungt, utan att det går att leva harmoniskt och mjukt. Den kan hjälpa mig att hitta tillbaka till mitt friska liv och bli min allra egna bästa vän igen.

    Likt havets färg skulle en filt i färgen turquoise få agera som min symbol för ett friskt liv.

    Karin 2016-09-08 11:57:39
    Svara
  • Jag skulle helst vilja vinna en filt färgen white 🙂

    Min bästa myskväll börjar med att maken och jag åker och köper något gott – oftast något i matväg och sen en godispåse för det är lite av en tradition på våra myskvällar. Tänder massor av ljus, släcker ner och myser ner oss i soffan framför en bra film eller serie (vår favorit är Vänner) så även en myskväll kan det tänkas bli repris på repris. Alternativt att bara sitta och prata. Det är den bästa tiden på dygnet när jag bara får vara nära min bättre hälft och bara njuta av hans närvaro och något vi tycker om att mumsa på. Flertalet myskvällar slutar i värsta fall med att jag ligger relativt oattraktiv med öppen mun och halvsnarkar – men det hör till efter en veckas arbete eller hur? haha!

    Tack för en superfin blogg!

    Kram Emma

    Emma 2016-09-08 11:31:45
    Svara
  • Vilken drömtävling! Jag har drömt om en filt ända sedan du visade upp dem första gången, så måste ju passa på att ta chansen när den ges! 🙂 Min bästa myskväll består av vänner, levande ljus, härliga konversationer och börjar först med en lång, god middag i köket för att sedan avslutas i min (egentligen, för lägenheten, alldeles för stora) soffa. Och vilken underbar tanke om vi då hade kunnat värma oss under en Woollie-filt – min lägenhet blir nämligen alltid iskall på höst- och vinterhalvåret, så något bättre än en mjuk ullfilt finns ju inte! Jag och min mamma åker alltid ut på en traditionell påskrunda på Österlen, och så även i våras – och för första gången var jag vuxen nog att komma hem med en riktig tavla! Tavlan, med en magiskt brinnande, abstrakt solnedgång, är en av de få färgklickarna i mitt hem och jag kan verkligen se den ljuvligt saffransgula filten göra den sällskap. Håller båda tummarna!

    Svara
  • Hej Anja!

    Min perfekta myskväll är just nu att få krypa upp i soffan och ha min lilla dotter på 7 veckor liggandes på mitt bröst. Jag vet ju att den här tiden fort försvinner, och att då tillsammans med en stor mysig filt i färgen mint få gosa med min dotter kan inte bli mer än perfekt.

    Matilda Olsson 2016-09-08 10:17:47
    Svara
  • En riktigt bra myskväll skulle innehålla min sambo och våra tre hundar nedgosade under en wollie filt i färgen saffron i vår blå tresittssoffa med en kopp te och popcorn.

    Malin 2016-09-08 10:10:17
    Svara
  • Hej!

    Min bästa myskväll är när man får oväntad tid för sig själv. Man tappar upp ett bad med ljus och lyssnar på en podd. Smörjer in sig och lägger en ansiktsmask. Efter det myser man ner sig i soffan och tittar på en film med en skål godis på magen. Det får gärna vara kallt i rummet så det bara är varmt under filten 🙂 Inga tider att passa heller. Perfekt kväll.

    Simone 2016-09-08 09:53:06
    Svara
  • Myskväll det innebär god mat, gärna ugnsbakad lax och rostade rotsaker, tillsammans med levande ljus, glas vitt vin och så klart bästa sällskapet: min underbara sambo, pratar och skrattar och så avslutar så klart kvällen i soffan med en spännande film om vi orkar, annars ett avsnitt av serien vi för tillfället älskar: Person of interest via Netflix.

    Galet fina färger valet står mellan den coola saffron, underbara burgundy och neutrala grey, men eftersom jag är tvungen att välja så går jag på ett säkert kort nämligen grey, passar till allt!

    Jessica Hellström 2016-09-08 09:13:39
    Svara
  • Fredagskväll i september, mörkret har just börjat komma och därmed älskar man det. Sommarens ljus, värme och tunna kläder har ersatts av mysigt mörker, med tunn höstig frisk luft och stickat i mängder. Krypa upp i soffan efter en arbetsvecka. Korka upp en flaska rött för ett glas man noga valt efter botaniserande på vägen hem. Jösses vad man saknat det fylliga röda vinet under sommaren. Av skördemarknadens sortiment blev det miniblomkål, kålrabbi och morötter och västeråsgurka, så späda och härliga primörer som saltas lätt innan de dippas och avnjuts. Lite fänkål och tryffelsalami får också plats på brickan. Tänder ljus. Inväntar min sambo eller någon vän, njuter. DET är sannerligen en perfekt myskväll i min smak. Fixen innan tills man kryper ner, ser en fil eller bara pratar över ett glas.

    Spontant tänker man att den vita eller gråa är praktiska – men praktiskt är tråkigt och färg är väldigt kul. Älskar midnight blue, så otroligt vacker och sådan lyster i garnet. Hade passat perfekt i nya lägenheten vi skrev på i måndags.

    Amanda Lindblom 2016-09-08 08:43:57
    Svara
  • Min bästa myskväll är då jag kan krypa upp i min myshörna på balkongen. Den är lagom stor för att rymma en liten soffa, en massa växter (däribland en rosbuske!) och ett vackert bord med utskurna mönster. På kvällen öppnas dofttobakens blommor upp och sprider sin ljuvliga doft och sollampan tänder upp sina små gnistor. Då tar jag ut en varm filt eller täcke och njuter av stjärnhimlen och nattens lugn.

    Med en härlig filt från woollie i grått kan jag hålla mig varm hela långa hösten och fortsätta att njuta av den krispiga luften, en varm kopp te och tända ljus till kvällsljuden utanför.

    Ina 2016-09-08 08:38:48 http://www.inessa.blogg.se
    Svara
  • Underbara plädar, såklart jag vill testa turen 🙂
    Trots att jag självklart älskar båda mina döttrar och min sambo så kvalar faktiskt en ensam-kväll in högst på min ”mys-kvälls-lista” ! Helst ska jag också vara nytränad, nyduschad och ny-äten innan jag kurar upp mej i soffhörnet. En spännande bok och en påse chips (som jag alltså inte behöver dela.. 😉 och min mysfaktor slår i taket!

    Ha det fint //PIllan

    Pillan 2016-09-08 08:28:43 http://hemmahospillan.blogg.se
    Svara
  • Min bästa myskväll –
    Regnet smattrar mot rutan, min trötta ben från dagens träningspass vilar under min varma och underbara filt från Woollie. Min andra hälft kommer med en skål nylagad tomatsoppa som värmer oss inifrån. De levande ljusen sprider en varm och kärleksfull stämning. Älskar allt som hör hösten och myskvällarna till!
    Färg – mint

    Tack för en inspirerande blogg!!

    Hanna 2016-09-08 07:57:01
    Svara
  • Vilken mysig tävling! För mig är den bästa myskvällen när min pojkvän kommer hem (vi har distansförhållande för tillfället) och kvällen tillbringas hemma i vår lägenhet. Ljus ska vara tända överallt, älskar att lysa upp nu när hösten kommer. Vi äter plockmat, gärna goda ostar, kex, marmelad, oliver och ett gott rött vin i soffan, med choklad och lite godis i skålar på bordet sätter vi på en film.

    Färgen midnight skulle vara så fin här 🙂

    Matilda 2016-09-08 07:28:26 http://foodformoood.se
    Svara
  • En myskväll hemma hos mig kommer inom kort förändras. I oktober flyttar jag ihop med sambo och tre bonusbarn, då hoppas jag att en myskväll kan innehålla take away och något gott att dricka, och att vi alla fel kryper upp i soffan och spelar spel eller ser en familjefilm. Den Underbara woolliefilten skulle vi alla gnabbas om vem som skulle få sitta under, men då får man bara komplettera med fler ur webbbutiken!

    Cecilia 2016-09-08 07:26:56
    Svara
  • Den bästa myskvällen följer efter en aktiv dag utomhus, gärna med både träning och svampplockning. Lagom tills regnrusket kommer tänder man en brasa, massa levande ljus, äter en god kantarelltoast (av svamparna man hittat tidigare under dagen) på ett hembakat surdegsbröd. Tillsammans med en stor kopp rykande varmt te, under en mysig filt (gärna woollies 🙂 och en härlig bok alternativt i goda vänners lag med sällskapsspel.
    Den grå filten hade varit fantastisk att få kura ihop under!

    Ida L 2016-09-08 06:20:10
    Svara
  • Glömde i mitt tidigare inlägg att jag önskar den gråa mysiga filten.

    Jessica 2016-09-08 06:16:43
    Svara
  • Just nu önskar jag att hinna med en myskväll med mannen innan bebis kommer. Men dålig sömn plus foglossning gör att jag inte kan mysa i soffan utan ligger bättre i sängen. Men en kväll borde man hinna med, tända ljus och mysa till en film med mannen min. Helst skulle det vara plockmat men det är ju big nono med ostar och charkisar. Så ett stort fruktfat på det.

    Jessica 2016-09-08 06:14:43
    Svara
  • Hej Anja!

    Min bästa och helt klart perfekta myskväll just nu är att få kura upp mig i soffan och ha min 7 veckors lilla dotter liggandes på mitt bröst. Jag vet ju att den här tiden fort försvinner så jag vill passa på att ha varje kväll som en sådan perfekt myskväll! Detta tillsammans med en filt i färgen mint nu kommande höstkvällar skulle inte bli bättre!

    Matilda Olsson 2016-09-08 00:23:45
    Svara
  • Myskvällar gör sig bäst på hösten när man kan tända ljus och krypa in under en gosig filt efter en dag utomhus.. Med mig i soffan har jag min pojkvän och syster, och vi pratar och äter från ett mindre smörgårdsbord av goda saker: Manchego-ost, mörk choklad med havssalt och äpplen som är i säsong. Vi tittar på någon knäpp film som min filmintresserade syster har valt ut, och vi fantiserar och planerar vad vill hitta på i höst, i jul, nästa år och i hela livet. Om jag fick chansen på en filt från woollie skulle det bli den fantastiska färgen mint.

    Angelina 2016-09-08 00:18:02
    Svara
  • Glömde skriva färg!!! Midnight blue!!

    Erica 2016-09-08 00:03:35
    Svara
  • Min perfekta myskväll:
    Alla mina 11 bästa tjejer. 3 chipspåsar. 2 skålar dip. 1/2 kilo godis och 5 colaflaskor. Ett roligt spel som med andra ord, lite sanning eller konka och ett riktigt halvdåligt teveprogram (typ Let’s Dance/Melodifestivalen).

    Erica 2016-09-08 00:03:00
    Svara
  • Eld i öppna spisen, hämtmat, ett glas vin, choklad och The Affair på HBO Nordic. Och filt då 🙂 Helst en i mint.

    Alexandra 2016-09-08 00:02:32
    Svara
  • Jag skulle välja saffron.

    Min bästa myskväll är i soffan, med han som jag är kär i. Han med stort H som jag hoppas att jag snart kan kalla MIN kille. Men det är bara vi två, under en filt, snackandes om allt och inget. Tända ljus, musik i bakgrunden och god mat i magen. Och att bara titta på varandra, och veta, att framtiden är vår.

    Sara 2016-09-07 23:36:48
    Svara
  • Åh! Himla kul tävling 🙂 jag skulle vilja vinna en pläd i färgen Mint.

    Min bästa bästa myskväll är efter att ha tränat och sitta nyduschad i soffan med en kopp te medan någon slamrar lite i köket. ”Hemmaljud” som typ att diskmaskinen går, eller att någon håller på med något i ett annat rum är nämligen dom mysigaste ljuden jag vet? Haha! Knäppt men sant!

    Andrea 2016-09-07 23:29:37
    Svara
  • Men åh!! Min perfekta myskväll innebär att komma hem från en stressig dag/kväll efter att ha tagit hand om sjuka patienter på jobbet och bara krypa upp i soffan med en god varm dryck, något gott att äta, tända ljus och en mysig film eller bok framför mig. Och filten i färgen Mint hade ju bara gjort myskvällen ännu mysigare och avkopplande :):)
    Kram! 🙂

    Jessica 2016-09-07 23:27:18
    Svara
  • En dag när allt bara är fel och knas,
    kryper jag ner under en woollie i turquoise.
    Maken servar med ostmackor och kryddigt te,
    en gammal netflixkomedi får mig att le.
    PMS, stress och regnrusk känns far away,
    höstmys må vara klyschigt men vilken jäkla grej!

    Sjuksyrran 2016-09-07 23:25:55
    Svara
  • Jag skulle vilja ha en riktig myskväll med min bästa tjejkompis (distans är icke lätt), med frukost till middag, lite vin och gotte på det. Sen något slöttittande medan vi snackar ikapp de senaste månaderna.

    Jag skulle vilja ha den gråa!

    Lisa 2016-09-07 22:27:09
    Svara
  • Åh vad härligt! Skulle gärna vilja vinna en vit filt 🙂
    Min perfekta myskväll består av mig, uppkrupen i min fotölj i mitt sovrum med ett doftljus tänt och släkt i övrigt, med en stor kopp te (gärna chaite) och några rutor mörk choklad. Sedan läser jag antingen en bok, bloggar, en tidning, eller kollar på youtubeklipp. Det är min perfekta myskväll och en härlig egentid på dagen!

    Kram!

    Julia 2016-09-07 22:26:19 http://www.juliawahlgren.blogg.se
    Svara
  • Min bästa höstkväll är när jag precis kommit in från det ruggiga vädret utanför, köpt med mig dagsfärskt surdegsbröd på vägen hem och har en lugn, mysig kväll framför mig. Kvällen i sig består av mjukiskläder från topp till tå, te i mängder, surdegsbrödet (som man gärna äter lite för många skivor av), tända ljus och en bra serie på tv:n tillsammans med familjen. Självklart sker detta efter ett värmande bad och god middag!

    Jag skulle gärna vilja vinna den gråa filten!

    Julia Hänström 2016-09-07 22:22:43
    Svara
  • Min bästa myskväll börjar på T-jarlen när jag och bästis köper rysk yoghurt och blåbär som vi dukar upp till en romantisk middag i ötermalmstorgs tunnelbana. Sen går vi hem och gör frappuccino på snabbkaffe samt korkar upp en flaska bubbel och njuter av livets drycker. När sötsuget sätter till så mixar vi fikon, jordnötter, dadlar och diverse till en massa som vi sen bjuder våra finaste vänner på. Min bästa myskväll är tillsammans med Fluffy, min vapendragare i vått och torrt. Bästis 4evah!

    Klara 2016-09-07 22:22:24
    Svara
  • En perfekt kväll i mitt liv består av att få laga god mat tillsammans med någon man tycker om. Vi lyssnar på musik, dricker ett glas vin och pratar om livet. Efter maten kryper vi upp i soffan och fortsätter prata om det som faller in, spelar ett spel, skrattar och njuter eller ser en bra film under en härlig filt!
    Midnight tyckte jag var en härlig färg!

    Malin Pontinder 2016-09-07 22:08:58
    Svara
  • Åååååh! Det finns ju tusen olika sätt att ha myskväll på! Men min bästa typ av myskväll infinner sig alltid de veckor om året jag spenderar i San Francisco. Då tänder vi ljus, sitter på golvet och äter vår hämtade thaimat i min släktings vardagsrum. Alltid en katt i knät såklart! Utanför går solen ner och våra samtalsämnen är så djupa och fina att hjärtat tar ett skutt och det värmer i hela magen. Har du känt det förut? Med sällskap av en magisk filt i mintfärg vore det om möjligt ännu mer perfekt 😀 Kram!

    Emelie 2016-09-07 21:54:32
    Svara
  • Hej Anja!

    Mina myskvällar förändrades drastiskt i slutet av min graviditet då min man valde att lämna mig så jag slutligen fick flytta hem till mina föräldrar. Nu är min son två månader och det verkar som jag kommer få en egen lägenhet 1 november. Då ser jag framför mig att jag och bebis myser i soffan (eller på golvet med babygym om han får bestämma) med denna fina filt i färgen mint som är min favoritfärg. Såklart ska det finnas ett fruktfat, mörk 70% choklad och massa ljus tända också. Middagen innan får gärna vara en vegetarisk Hot-pot som hämtats på restuarang Spoonery som ligger i nätheten. Det är min målbild nu när allt känns ganska jobbigt i min nuvarande livssituation.

    Tack för en bra blogg 🙂

    /Anna

    Anna 2016-09-07 21:53:09
    Svara
  • En av de bästa kvällarna är för mig en fredag kväll när hela familjen är samlad. Vi lagar mat tillsammans & ägnar längre tid än vanligt åt att komponera något som alla tycker om. Medans vi skålar i en klunk rött vin, som vi sedan ska ha till höstgrytan, så tänder vi ljus & letar fram en mysig spellista med visor på spotify..kvällen avslutas sedan med te & en god bok i fåtöljen, samtidigt som en filt i Färgen Burgundy värmer✨

    Sabine Persson 2016-09-07 21:47:42
    Svara
  • Min bästa myskväll i höst har jag med min sambo och son på snart 8 månader. Efter att vi har spenderat hela dagen i skogen med svampplockning och fika finns det inget bättre än att komma hem och hoppa ner i badet ( och plaska av sig rejält ) och sen få mysa ner sig i soffan med sonen som dricker välling och somnar mot bröstet. Och i den bästa av världar en sambo som masserar fötterna 😉

    Skulle jag vinna önskar jag pläden i turquoise.

    Emelia 2016-09-07 21:37:08
    Svara
  • Jag skulle gärna mysa i soffan med en filt i burgundy-färg och min köra mamma som sällskap! Vi skulle titta på en deckare och klura kring vem som är mördare och varför allt blir som det blir. På bordet står en stor skål med naturgodis (choklad och nötter= <3 ) och i glasen har vi kolsyrat vatten eller Cola. Samtidigt som vi koncentrerat tittar på filmen så diskuterar vi både det ena och det andra. Öppenhet är det viktigaste för oss!

    Emmy 2016-09-07 21:21:32
    Svara
  • Den optimala myskvällarna spenderas i soffan framför TVn. Man har tänt lite ljus, kokat en grym kopp te och kryper ned med tjejen bredvid sig till lite fotboll. Sedan gosar hon in sig och somnar på min axel så jag kan ligga och stryka henne lite över håret och njuta av stunden. Då mår man!
    Den mintfärgade hade passat perfekt i vår soffa 🙂

    Samuel 2016-09-07 21:20:54
    Svara
  • Bästa myskvällen är när man myser ner sig i soffan, själv eller tillsammans med de man bäst tycker om. Har något gott att äta till ett bra tv-program eller film. Att bara vara, njuta av stunden, här och nu och att vara tillsammans. Att ta sig tid att slappa och ta vara på tiden man har tillsammans!

    Om jag blir vinnaren så önskar jag mig en filt med färgen ”white”. Nu håller jag mina tummar för att det är jag som har turen på min sida!

    Rebecca 2016-09-07 20:37:40
    Svara
  • Bästa myskvällen…alltså svårt. Supermysigt att äta en god middag med sina barn och sen spela spel med sin kille när barnen somnat. Men helt ärligt är just nu bästa myskvällen en kväll helt ensam! Gravid med tredje barnet och två små på 3+1 är ju den tiden annars väldigt begränsad. Jag vill sitta ensam i soffan, äta en lyxig smoothie bowl och titta på nån serie jag sett förut typ. Ljuvligt! Kanske helst på ett hotellrum…

    Woollie-filtarna är så fina. Älskar både saffron och burgundy. Kanske ändå burgundy smartast med småbarn.

    Julia

    Julia 2016-09-07 20:31:49
    Svara
  • Bästa myskvällen består av massa kärlek och värme, med en eller flera vänner. Vi har lagat en god middag tillsammans som kan ätas läääänge till det har vi ett glas rött i handen och vi pratar framtid och drömmar hela kvällen lång…

    Jag skulle älska färgen grey!

    Puss o kram

    Line 2016-09-07 20:31:30
    Svara
  • Åh hon är en sån förebild och betyder så mycket för mig genom de kontakter jag fått i Ung Cancer. (Bland annat att få träffa dig på Smoothiekvällen?) Att få mysa i en filt hade betytt så mycket för mig. Speciellt att få mysa i den med min nyfödda dotter som nedkom frisk som en nötkärna trots det jag gått igenom.❤️ Att få mysa varje kväll i soffan hela familjen, det är det bästa 🙂 att njuta av vardagen som mammaledig. Jag skulle så gärna vilja ha den Saffransgula pläden. ?

    Living by Miriam 2016-09-07 19:56:52 http://www.livingbymiriam.se
    Svara
  • En myskväll för mig kan spenderas med någon eller några jag tycker om, vänner eller familj, eller bara vara ensam, koppla av och inte tänka på alla måsten. Det kan vara spendera den i en mysig soffan med nått gått att äta framför en härlig film, en fin middag eller spela ett roligt sällskapsspel eller brädspel med någon. Men det kan också vara att ta en promenad i skymningen ner till sjön, ta på sig vinterkängorna och halsduken och gå hem till en syrran.

    För mig är alltså en myskväll då jag kan slappna av, inte tänka på alla andra och alla måsten och bara andas för en stund. Vad jag gör spelar inte alltid roll, bara jag har möjlighet att koppla av.

    Jag skulle vilja ha en grå filt.

    Matilda 2016-09-07 19:53:13
    Svara
  • Ihopkurad under en härlig filt (en från Woollie hade varit fantastiskt : )) i soffhörnet med ett gott auyvesiskt välgörande te, tända ljus från flera ljuslyktor och en givande och utvecklande bok i händerna. Svårt att välja en favorit, men säger grå.
    Underbara höstfiltar???

    Lisa Hellström 2016-09-07 19:48:39
    Svara
  • En efterlängtad myskväll är när vi kan natta vår snart 6-månaders knodd hyfsat tidigt och smärtfritt. Därefter kan maken och jag ligga och skeda i soffan med lite choklad och titta på vår favoritrealityserie The Block i lugn och ro samtidigt som vi har våra 2 Chow Chow nedanför soffan som vi då och då bara kan sträcka ner våra händer för att ge de lite klapp och kel.
    Om jag blir den lyckliga vinnaren så är färgen Midnight det självklara valet.

    Lan 2016-09-07 19:47:55
    Svara
  • Jag längtar tills vi i vårt torp får klart,
    Med våran 4 månaders Hanna går det inte i racerfart.
    En mörk höstkväll vi tänder en brasa,
    och ute hör vi löven frasa.
    Bara vi under filten så mjuk, flyr vardagen för en stund, kanske sover vi en blund.
    Det skulle vara bästa myskvällen för mig,
    Låter det inte mysigt så säg.
    Färgen mint går inte att rimma på,
    Men den vill jag ha ändå!!

    Viveka Reuterhäll 2016-09-07 19:47:43
    Svara
  • Som personlig tränare fylls min vardag av fart, energi, stora doser träning, motivation och fläng. Långa dagar med mycket fokus på andra. Då min man är i samma bransch blir vår soffa hemma min (och hans) oas där vi tillåter oss att slappa, mysa och bara vara. För oss själva en stund. Receptet på min bästa myskväll är därför att ta med en kopp te in till soffan, krypa ner under en varm och go filt – helst en midnight från woolie, tända ljus (älsk på höstens intåg!) och se en riktig bra film eller serie. Lördagsgodis på det är pricken över i 😉

    Frida Dahl Durdevic 2016-09-07 19:19:26 http://dahldurdevic.com
    Svara
  • Min bästa myskväll är när jag och min syster ses. Vi kurar upp oss i soffan, dricker pepparmintste och pratar igenom smått och stort i livet. Helst gör vi det framför brasan i våra föräldrars sommarstuga i norra Skåne men en tisdag efter en stressig jobbdag fungerar lika bra det med. Jag är lyckligt lottad att min syster även är min bästa vän.

    Det är svårt att välja bland alla fantastiska filtar och färger men midnight skulle vara ljuvlig i mitt sovrum!

    Ha en fin vecka Anja och tack för En god morgon!

    /Lisa

    Lisa 2016-09-07 19:08:22
    Svara
  • Min perfekta myskväll är att få krypa in under en tjock mysig filt (helst i färgen burgundy) dricka ett gott glas rött vin, tända ljus och njuta av en god chokladkaka. Idealiskt infaller detta en höstkväll när regnet smattrar mot fönstren och sätter bakgrunden till en riktigt bra serie.

    Beatrice 2016-09-07 18:59:03
    Svara
  • Den bästa myskvällen inleds med hemmalagad middag med pojkvännen, om nyss flyttat 20 mil bort. Helgpendlingen gör myskvällen alla färre, men än mer värdefulla! Efter middagen blir det en liten promenad – sedan hägrar soffan där jag gärna somnar i hans famn framför någon spännande serie (slutar alltid med att jag ser ikapp en annan dag…). En woollie-filt skulle komplettera perfekt!

    Färgen Midnight väcker mitt mys-begär – superläckra filtar!!!

    Sandra Eklöf 2016-09-07 18:56:46
    Svara
  • Åh, den perfekta myskvällen är i soffan framför x antal avsnitt av senaste serien tillsammans med en kopp te, sambon, kissen och än så länge gravidmagen.. men om en månad även lilltösen. 🙂 Och färgen Burgundy vill vi jättegärna mysa under när höstlovet faller och mörkret kryper nära. *håller tummarna*

    Danielle Eriksson 2016-09-07 18:17:28
    Svara
  • Underbar filt! Alla fina men gråa kan passa bäst hos mig!
    Min bästa myskväll är när myskläderna är på, ljusen är tända, jag är mätt och belåten efter god middag, sitter i soffan tillsammans med någon jag tycker om och vi delar varandras tankar, stora som små, djupa som lätta. Kommer till insikter om mig själv och sänder ut många tacksamhetstankar.

    Jenny 2016-09-07 18:16:49
    Svara
  • Vilka underbara filtar!
    En perfekt myskväll är det jag och min man tillsammans med ett par underbara vänner hemma i huset. Tända ljus eller en öppen brasa, något glas vin och härlig 3-rättersmiddag som avslutas med en lång pratstund i soffan – klockan brukar dra iväg mycket senare än man tror. Definitionen av fint sällskap och en mysig kväll med full närvaro. En fält i mintfärg skulle bli ett självklart inslag till den frusne ❤️

    Anneli 2016-09-07 18:06:41
    Svara
  • Missade färgen… En W H I T E skulle jag önska mig om jag vann 🙂

    Linda 2016-09-07 17:57:25
    Svara
  • Bästa myskvällen är uppdelad i två delar; en med barnen där vi gosar och tittar på barnprogram, sedan blir det myskväll på tu man hand med sambon. Netflix, varm och gosig filt och något gott i glaset eller koppen så är kvällen fulländad!

    Linda 2016-09-07 17:53:22
    Svara
  • Åh vilka härliga filtar!
    En myskväll för mig inleds med ett lugnt yoga/meditationspass med tända ljus följt av en varm dusch. Därefter kryper jag upp i min soffa med en stor kopp te och gosar ner i min sambos famn och tittar på en film och njuter :)om jag har turen att vinna så hade jag gärna vunnit en fin mint färgad 🙂

    Aida 2016-09-07 17:50:01
    Svara
  • Åh, vilken bra tävling!
    Jag har precis flyttat till en ny, supermysig lägenhet så många myskvällar väntar här hemma i höst. Allra helst går jag till matbutiken och handlar med mig en massa goda grejer till middag och äter i soffan framför någon tv-serie. Det ska absolut inte vara någon sammanhängade maträtt, utan allt jag är sugen på och mat att plocka med och äta länge! Det blir ofta brieost, ölkorv, avokado, tomater, lite godis och surdegsbröd!
    Har spanat på dessa filtar länge, så håller tummarna för att jag får addera en sådan i färgen Mint till mina bästa myskvällar!

    Kram, tack för en inspirerande blogg!

    Anna Svensson 2016-09-07 17:39:59
    Svara
  • Åh vilka härliga filtar!

    Min drömkväll: Min pojkvän har just landat i lägenheten efter 3 veckor ifrån varandra. Vårt distansförhållande gör att vi alltid maxar de helgerna vi ses och försöker göra dem så magiska som möjligt! Jag har handlat allt vi kan tänkas vilja ha under helgen, det finns inget bättre än en välfylld kyl.. Vi korkar upp en flaska vin och trots att vi pratar i telefon varje dag, går våra munnar i ett och vi babblar på så vi knappt får någon luft mellan pussarna.

    Han lagar mat och jag sitter på diskbänken och provsmakar lite allt för ofta. Till förrätt blir det kantarelltoast, för det har vi velat äta hela sommaren men tyckt att det hör till hösten. Till varmrätt blir det kött med rostad potatis som han strör citron, ruccola och parmesan över 3 minuter innan det ska ut ur ugnen. Till efterrätt blir det popcorn och smågodis i soffan. Sedan försöker vi se film men avbryter koncentrationen med mer babbel och pussar. Extra härligt hade det varit med en gosig filt, som på kvällarna ger en värme, medan på dagarna ett léende eftersom den gör sig så bra mot den vita soffan. Färgen BURGUNDY hade gjort sig magisk hos mig!

    Hoppas hoppas hoppas 🙂

    Kramar,
    Kajsa

    Kajsa 2016-09-07 17:38:50
    Svara
  • Bästa myskvällen just nu är raklång i soffan med min sambo, gravidmage, popcorn med kanel på och en grym film. Men om lite mindre än 2 veckor försvinner magen och vi får istället sällskap av en liten skrutt, 4 dagar efter tävlingen avslutas, därför hade filten, förutom bebisen såklart :), blivit ett grymt tillskott i soffan för våra myskvällar i höst. Om vi skulle ha TURen att vinna önskas filten i färgen TURquoise!! Haha

    Johanna 2016-09-07 17:35:51
    Svara
  • De där filtarna är underbara! Min bästa myskväll är egentligen ganska vanlig tror jag. Det bästa myset hemma hos mig och min sambo är fredagar nör jag gjort en till vecka på universitetet och han kommit hem efter jobb på annan ort. Då brukar vi alltid laga precis det vi är sugna på, ofta massor med plock och helst i stil med frukostbuffé, sen pratar vi ikapp, myser i soffan med varsin bok eller film och bara njuter av lugnet som bara fredagskvällar för med sig enligt mig. En mysig filt vore ju verkligen grädden på moset en sån här kväll speciellt nu nör hösten är i antågande. Gärna en i färgen mint 🙂

    Emma 2016-09-07 17:34:49
    Svara
  • Min bästa myskväll är ofta fredagkväll, då jag och min pojkvän äntligen har tid för varandra (vi båda studerar på universitet i Gbg). Då unnar vi oss att laga en god middag, gärna med varsitt glas rödvin till. Vi avnjuter middagen i vår lilla soffa framför en bra film, omringad av levande ljus. Jag skulle så himla gärna vilja svepa in oss i den mint-färgade pläden, som dessutom skulle vara en väldigt fin och lagom färgklick i vår annars väldigt vit-gråa-lägenhet.. Det vore härligt!
    Kram!!

    Jessica Johansson 2016-09-07 17:32:07
    Svara
  • Min bästa myskväll är när jag och min sambo är hemma i soffan, äter glass och ser på en film tillsammans . Och nu när jag närmar mig höggravid så ligger jag med fötterna i hans knä och får fotmassage. Jag gillar att ha svalt hemma så jag kan ha mjukiskläder och ligger alltid nerbäddad under en filt.
    Jag önskar att jag vann grey som skulle passa i vårt nya hus som vi flyttar in i under hösten.

    Cecilia 2016-09-07 17:29:39
    Svara
  • Jag skulle så gärna vilja vinna en filt i färgen grey.

    Min bästa myskväll är ofta fredagar. Trötta och mosiga efter vecka på jobb, förskola och skola. Vi äter något, oftast till och med nåt annat än korvslantar. Barnen är förhoppningsvis badade så att de är ungefär rena. Och så vill de äta fredagsgodis och det är sannolikt kletigt och småkrångligt och förmodligen spiller nån ett glas med dricka, eventuellt är någon snorig.

    Vi brukar ligga på mattan och kolla på tv, en unge på varje arm. Sen låter vi barnen vara uppe lite för länge så att kvällen slutar med gråt eftersom en måste kissa, borsta tänderna m.m. fastän en inte vill. Och sen lägger vi oss samtidigt allesamman, barnen somnar bums och jag får höra deras små andetag där i mörkret, hålla i någons lilla tass.

    Och jag är säkert jättetrött och här är inte städat men ändå. Att få dela kväll med dessa små, att vi får vara med denna korta lilla stund i livet som är deras barndom. Så innerligt glad över de myskvällarna.

    Hilma 2016-09-07 17:23:39
    Svara
  • Alla kvällar är myskvällar!! Plus att det är för kallt och mörkt för mig i vinter på kontoret för att inte mysa varje dag med en woollie i saffron som påminner om en solnedgången på Mykonos. Tack och hej!

    Frida 2016-09-07 17:22:27
    Svara
  • Mina mysigaste kvällar sitter jag ute på ett skär i skärgården. Jag har seglat dit med min pojkvän och kanske också några vänner. Vi tillbringar hela kvällen ute på klippora sippandes på ett glas rött eller en kopp te. Vi sitter och pratar hela kvällen insvepta i filtar tittandes på solnedgången över havet.
    Om jag får äran att vinna en av dessa underbara filtar skulle jag vilja ha den grå filten!

    Anna 2016-09-07 17:09:22
    Svara
  • Jag har äntligen kunna köpa min egen lägenhet med mannen i mitt liv, och en perfekt myskväll hade varit en lång joggingtur bland höstlöven. Komma hem, göra varma mackor och en god smoothie och krypa ner under en underbar filt och skeda och hålla om varandra. Prata om framtiden och tända massa ljus. sedan titta på en film för att somna i hans famn. Jag skulle sååå gärna vilja vinna en filt i färgen midnight ❤️

    Frida 2016-09-07 16:55:38
    Svara
  • Min myskväll består av en mysig middag, en ben and jerrys i smaken fairly nuts och möjligen en kopp med gott te framför en bra film på duken, min underbara pojkvän som killar mig i håret tills man somnar under en mysig filt!
    Skulle gärna vilja vinna en filt i färgen midnight.

    linnea 2016-09-07 16:52:24
    Svara
  • Jag glömde skriva att jag önskar en Turquiose!

    Malin J 2016-09-07 16:51:42
    Svara
  • Men GUD så fina!!

    Den perfekta myskvällen ser ut så här: Vi äter tacos! Mätta och glada kryper jag, maken och barnen upp i soffan under en mysig filt (denna vore perfa!) och tänder brasan… sen ser vi en familjefilm tillsammans och äter lösgodis 🙂 Då mår jag riktigt gott! Mysa med de jag älskar mest gör livet bäst!

    Malin J 2016-09-07 16:51:01
    Svara
  • Vilka magiska filtar ?
    Midnight skulle passa såå bra i vår nya lya som vi flyttar till i slutet av november ?

    En myskväll för mig..
    Den infaller efter en ledig dag där jag fått sovmorgon, en morgonpromenad och nybakta frallor från vårt stenugnsbageri och långfrukost ?
    En lång och skön löprunda på det ?
    Myskvällen tillbringas med min goa grabb ❤️
    Vi lagar trerätters, dricker vin, tänder ljus och pratar om allt och inget ❤️
    Kryper upp i soffan med desserten, kikar en film, dricker mera vin, tar en chokladbit, kramas, umgås ❤️
    En härlig filt förgyller och förstärker myskänslan ?
    Mörkt ute, mysigt inne ❤️
    En myskväll i min smak ❤️

    Linda Assarsson 2016-09-07 16:50:55 http://lindaassarsson.blogg.se
    Svara
  • Sedan du och dottern modellade för dessa så har jag varit helt fast! En grå filt står högst upp på min önskeköpslista och fungerar just nu som en morot. Efter en lång tids sjukdom och många & långa sjukhusbesök bakom mig så ser livsprioriteringarna annorlunda ut.
    Det är viktigare än någonsin med näringsrik och god mat (evigt tacksam för din bok! ),att andas med magen och låta kroppen jobba försiktigt (älskar min yogamatta från grounded factory)och ett lugnt och vackert hem. (Är säker på att en grå woollie skulle hjälpa det vackra på traven )
    Kort sagt så är god mat, en lugn kropp & själ i ett vackert hem med tända ljus och något varmt om kroppen min ultimata myskväll. Det är tyvärr inte alltid det blir så men jag är på god väg och är så tacksam för det.
    Tack för den inspiration & pepp du bjuder på här♡

    Susanna 2016-09-07 16:48:12
    Svara
  • En klassisk myskväll hemma hos oss är en god middag och att bara få vara nära min man. Men i år blir det annorlunda, när hösten slår om till vinter kommer vårt första barn till världen och våra myskvällar kommer bli ännu mysigare när vi alla tre kan viras in i denna fantastiska filt (gärna i färgen mint) och växer tillsammans som en ny liten familj på tre. 🙂

    Belinda 2016-09-07 16:47:46
    Svara
  • Åh jag älskar dessa filtar! Jag skulle vilja ha en i färgen mint.
    En klassisk myskväll för mig är att sätta mig på tåget en fredagseftermiddag efter jobbet i Uppsala för att träffa min pojkvän på stationen nere i Trollhättan framåt kvällen. Vi brukar ofta bada badkar tillsammans, laga middag och sen äta frukt/chips framför en film i soffan med tända ljus, myskläder, kuddar och filtar! Klassiskt mys och extra mysigt nu när det börjar bli höst samt något jag uppskattar enormt mycket eftersom vi har ett distansförhållande och inte ses mer än var 4:e vecka. Tack för en fin tävling, hälsningar Isabelle

    Isabelle N 2016-09-07 16:40:51
    Svara
  • Sedan du och dottern modellade för dessa så har jag varit helt fast! En grå filt står högst upp på min önskeköpslista och fungerar just nu som en morot. Efter en lång tids sjukdom och många & långa sjukhusbesök bakom mig så ser livsprioriteringarna annorlunda ut.
    Det är viktigare än någonsin med näringsrik och god mat (evigt tacksam för din bok! ), att andas med magen och låta kroppen jobba försiktigt (älskar min yogamatta från grounded factory) & att ha ett lugnt och vackert hem. (Är övertygad om att en grå woollie skulle hjälpa det vackra på traven)
    Kort sagt så är god mat, en lugn kropp & själ i ett vackert hem med tända ljus och något varmt om kroppen min ultimata myskväll.
    Det är tyvärr inte alltid detta lyckas men jag är på god väg och är så tacksam för de

    Susanna 2016-09-07 16:39:35
    Svara
  • Bästa myskvällen för mig är att sitta i vårt stora förutser med en stor filt och titta ut över ett stormande hav och piskande regn, helst med en kopp te och hemmagjorda choklad rawbollar tillsammans med en fin vän eller pojkvän och bara prata om all världens grejer utan att tänka på gårdagen eller morgondagen, och bara vara. Och en massa tända ljus såklart!

    Tycker bäst om färgen Saffron.

    Emelie 2016-09-07 16:32:30
    Svara
  • Fantastiska fina och filtar! Och vilket hantverk!!! Min eller rättare sagt våra bästa myskväll består i att vi (jag, min man, vår 3åring och 3månaders) ligger i sängen och läser böcker och pratar om vad som hänt under dagen, att barnen somnar och vi kryper ner i soffan, äter popcorn, hoppar över film och serier och bara hänger med varandra. I höst vore det fantastiskt att spendera dessa mysstunder under en Turquoise Woolliefilt! 🙂

    Ida Alnemo 2016-09-07 16:14:51
    Svara
  • Oj vad jag har suktat efter en av dessa filtar. Är himla glad över denna möjlighet.
    Min bästa myskväll vill jag spendera med min familj. Min dotter och mina syskon och föräldrar. Vi brukar spela sällskapsspel eller kort och få tid till att prata med varandra allihopa samtidigt. Det är nog bland de värdefullaste stunderna jag har.

    Jag skulle gärna vinna en filt i färgen ”saffron”.

    Nathalie 2016-09-07 15:58:45
    Svara
  • Min favorit i wollies färger är nog åt det turkosa hållet. Myskväll för mig inkluderar även min man och våra sex barn. Klart vi får plats under en wollie allihop och kan sitta där mitt i dubbelsängen och leka ett skepp kommer lastat tills de somnar en efter en.

    Ruth 2016-09-07 15:57:47
    Svara
  • Wiho, vilken grym tävling! Jag håller tummarna för att jag vinner en filt, gärna i färgen ”saffran”.

    En perfekt myskväll för mig är när jag och min sambo hinner sitta i soffan i flera timmar tillsammans. Då vill vi gärna ha tända ljus, snacksa på lite, läs mycket, choklad (helst både mörk och ljus). Vi dricker en kopp te med favoritsmaken ”french caramel”. Till det spelar vi yatzy i flera omgångar eller tittar på en romantisk komedi (om jag får välja). Extra mysigt blir det om vår katt Svea hoppar upp i soffan och ligger nära för att bli klappad.

    Tack för en bra blogg Anja!
    Kram från Anny.

    Anny Lagerqvist 2016-09-07 15:57:38
    Svara
  • Med en snart 2-månaders bebis så skulle en fin myskväll (förslagsvis fredagkväll) se ut som så att jag och sambon har lagat en god middag, öppnat en flaska rödvin, tänt lite levande ljus och lyckats avnjuta den ihop i lugn och ro. Sen får man gärna krypa upp i soffan framför något bra program/film med en förhoppningsvis sovande bebis i knät 🙂
    En sådan här filt hade varit pricken över i för detta!
    Tack!

    Skulle vilja vinna en MIDNIGHT

    Katarina 2016-09-07 15:57:29
    Svara
  • åh, så fina plädar!
    Min bästa myskväll börjar med att man stänger av allt vad jobb/skola heter. Sedan hoppas jag i mina sköna mysbyxor och hoodie, mina tjejkompisar kommer hem och vi korkar upp en flaska rött. Väl till rätta i soffan sätter vi på en skön serie att kolla på, förslagsvis Sex and the City, och bara myser ihop. 🙂

    Jag skulle vilja vinna färgen Mint.

    Ha det fint!

    Elisabeth 2016-09-07 15:56:51
    Svara
  • Med en snart 2 månaders bebis så ser en dröm-myskväll ut (förslagsvis fredag kväll) som så att vi har lyckats laga en god middag, öppnat en flaska rödvin, tänder några levande ljus och får tid att faktiskt äta tillsammans i lugn och ro framför något trevligt program/film i soffan. En sådan här mysig filt skulle göra det hela till det lilla extra 😉 Och Förhoppningvis med en sovande bebis i knät bebis så man kan få njuta av lugnet tillsammans ett tag 🙂

    Skulle vilja vinna MINT.

    Katarina 2016-09-07 15:49:18
    Svara
  • Jag och min man har laddat upp med god mat och dricka till hela familjen. Musiken är på, barnen är klara med läxorna, middagen är igång. Vi äter gott och avslutar med lite goda ostar till det goda vinet. Plötsligt så ropar barnen – Det är familjefilm tajm! Jag och min man dukar undan och lägger oss i soffan med barnen och tittar på Jurassic Park 1 – en perfekt film att gömma sig bakom en filt, men man säger ju till alla i familjen ”jag fryser” 😉

    Gärna vit

    Helen 2016-09-07 15:47:36
    Svara
  • Våra härliga myskvällar brukar se ut så att vi hjälps åt hela familjen att laga tacos eller pizza med en kladdkaka, frukt och bär till efterrätt! Efter det sätter vi oss i tevesoffan och ser på något program, helst Ernst eller äntligen hemma. I pauserna så spelar vi kort – oftast vänd 10 eller damnolla!
    Jag skulle vilja ha i färgen turkos, den är såå vacker!!

    Elvira Korall 2016-09-07 15:27:58
    Svara
  • Den perfekta myskvällen skulle vara att först vara ett helt gäng som tränar tillsammans för att sen sitta ute en sensommarkväll framför en öppen brasa och bara njuta av varandras sällskap, skratta åt gamla minnen och grilla mumsig mat.
    Jag skulle vilja vinna den turkosa

    Moa 2016-09-07 15:21:34
    Svara
  • En perfekt myskväll ligger jag och sambon i soffan under varsin filt med tända ljus. Vi käkar chips och pratar om livet. Han högläser ur Harry Potter böckerna när natten kommer. På golvet snarkar hunden och katten hänger som vanligt i gardinen. Allt är perfekt i sin enkelhet.
    Jag skulle vilja ha en i färgen midnight

    Ina Klingstedt 2016-09-07 15:13:45
    Svara
  • Åh guuuud vad fin filt!!!!

    Min bästa myskväll är när sambon INTE är hemma och jag bara kan som vanligt byta om till pyjamas, laga en god måltid och hoppa upp i soffan framför tvn och sitta där hela kvällen insvept i en gosig filt! Maten byts snabbt ut mot en skål godis och något gott te!

    Är nästan så jag inte kan välja färg då alla är så jäkla snygga. Men då vi rör oss mot höst gillar jag nog ändå burgundy bäst…

    Lisa 2016-09-07 15:04:19
    Svara
  • Midnight eller white!
    Min bästa myskväll? Ensam eller med en god vän beroende på humör, uppkrupen i soffan med filtar, ljus, te, frukt och choklad. Jag är inte mycket för TV eller film så helst hade jag pratat, spelat kort, läst bloggar och målat naglarna. Sen får det mer än gärna regna och storma utanför för extra myskänsla! 🙂

    Rebecka 2016-09-07 15:02:46
    Svara
  • Bästa myskvällen är varje kväll efter att 2 åringen har somnat. Då kryper jag och mannen ner i soffan med tea, fruktsallad eller smoothie på soffbordet. Vi ser nåt avsnitt på en serie, pratar och äter . Så avkopplande och välbehövligt! Både småbarnslivet och yrkeslivet är stundtals krävande och att prioritera varandra och återhämtning gör sån skillnad. Jag vill ha färgen ” Saffaron” om jag får en filt!

    Annika 2016-09-07 13:41:20
    Svara
  • Ååh, älskar dessa filtar!
    Min bästa myskväll börjar med att det är fredag och jag är påväg hem från jobbet. Köper en höstig fredagsbukett på Hötorget, hoppar på bussen, stannar på Ica och handlar.
    Smsar sambon och hoppas han svarar ”tacos” på frågan om vad han vill äta till middag.
    Tänder ljus, äter tacos med massvis med guacamole, pratar om veckan, kramas, Netflixar, delar en skål med nygjord nice cream, somnar i soffan kl 21.45. Harmoni och absolut avkoppling. <3
    Skulle vilja ha Midnight!
    Kram

    Elin 2016-09-07 13:24:08
    Svara
  • Ah men gud va jag vill vinna. En perfekt myskvall hemma hos oss borjar med hemlagad middag av min man. Ofta nagot spanskt och ett gott vin. Efter det badar och lagger han eller jag varan 3-aring och jag byter om till mysklader. Sen satter vi oss i soffan, delar pa det sista av vinet, ater hemlagad nyttig dessert som jag gjort (chokladig i 99% av fallen), kollar pa en bra serie (just nu Suits) medan jag ammar och gosar med varan nyfoding pa 7 veckor.

    Jag skulle vilja ha en gra.

    Eva 2016-09-07 13:16:39
    Svara
  • GREY??
    Mysigaste höstkvällen är en alldeles vanlig vardag efter stallet, när regnet och mörkret tynger.. Att då kunna kura ihop sig under en skön filt med en rykande het kopp te och se en repris på nån engelsk deckare. Det är åxo ett sätt att tanka energi?❤️
    Kram Mia

    Mia Korva Johansson 2016-09-07 13:12:49
    Svara
  • Min myskväll börjar när barnet har somnat och det bara är jag och min kille hemma. Då kokar vi te, tar fram chokladen och sätter oss i soffan och sträckkollar på någon serie. Det är dagens bästa stund, inga måsten och total ro i kroppen.
    Den grå pläden skulle göra sig så fint mot vår nya soffa som kommer om ett par månader 🙂
    Kram

    Anna Lindberg 2016-09-07 13:05:07
    Svara
  • En myskväll så samlar jag min familj nära kroppen. Då dimmar jag lamporna, lagar en varm gryta och har gärna gårdagens kladdkaka på lut (den är ju alltid godast när den stått en dag) med kesella och blåbär till. Sedan kryper jag upp i soffan med min 4 månaders bebis på magen, min kille ligger tätt intill och kittlar henne så hon bubblar över av skratt. Han vill se en film, men jag tittar bara halvt för jag läser en tidning och skrollar insta samtidigt – men vad gör det? det viktigaste är ju att de jag älskar är närmast kroppen och hjärtat.

    Jag önskar mig filten i Burgundy

    Tack för en fin blogg
    Cicci

    Cicci 2016-09-07 12:36:11
    Svara
  • wow, vilka fantastiska filtar!! Den gråa skulle passa min blivande lägenhet. Höstmys kan ju vara bland det bästa. Efter en lång dag med jobb, går jag äntligen hem och lagar en god spenat soppa tillsammans med nybakt bröd. Efter middagen läser jag en inspirerande bok med en kopp te med ingefära och citron. Lite senare mot kvällen, är det dags för kvällspromenad bland höstlöven. Tar med mig en vän och pratar om livet. Hon följer med hem, och vi avslutar kvällen med en romantiskt film, med ännu en kopp te och något lite hälsosammare snack. Detta är nog en perfekt höstkväll för mig. Det är nog det enkla, lugnet och mysfaktor som man behöver lite då och då.

    Olivia Nyquist 2016-09-07 12:25:09
    Svara
  • Bubbel, Ben & Jerry och Bad. Inte svårare än så… Mint skulle vara kanon hemma.

    Anna 2016-09-07 12:20:38
    Svara
  • Vi har precis skaffat kattunge så att krypa upp i soffan med mina barn och man och den nya lilla familjemedlemen i höstrusket ser jag fram emot!

    Kristina 2016-09-07 11:25:36
    Svara
  • Hej Anja,

    VIlken dröm-tävling, jag är verkligen tvungen att vara med om den här chansen!

    Jag är egentligen en såndär jobbig energisk tjej som hela tiden ska träna och och springa runt på stan… Men när jag ska ha en mysig hemmakväll då är det ALL IN.
    Det är varm choklad med grädde och världens störta godispåse som gäller, framför Netflix med min underbar pojkvän.
    Att få ha ”large blanket – grey” filten runt sig nu när hösten närmar sig och man fryser om axlar och tår, helt perfekt med denna filt då!

    Jag hoppas verkligen att jag har turen med mig denna gång 🙂 Tack för chansen annars!

    MVH,
    En framtida myskväll-tjej

    sara 2016-09-07 11:24:22
    Svara
  • Myser gör jag allra helst med min kille i soffan tillsammans med god mat och en serie. Färgen burgundy var helt underbar och den önskar jag mig 🙂

    Isabel 2016-09-07 11:19:15
    Svara
  • Hallå där!

    Nybliven singel i en dåligt uppvärmd lägenheten – det kräver sin filt! Jag skulle svepa om mig och mina fina vänner i en woollie midnight och dricka bubbel, mumsa choklad och snacka strunt omgiven av tända ljus tills mitt i natten!
    Tack för en fin tävling!

    / Sylvia

    Sylvia 2016-09-07 11:10:59
    Svara
  • Nu när det är höst så ser min bästa myskväll ut såhär. Jag bjuder hem mina nära tjejkompisar, äter en god värmande soppa och har massa tända ljus i vardagsrummet med filtar runt oss i min kalla lägenhet.
    Jag skulle vilja ha den turkosa.
    Tack för en mysig tävling.
    Kram Tilda

    Tilda Östman 2016-09-07 11:08:36
    Svara
  • Hej, det är jag igen,
    jag glömde att jag gärna vill vinna filten i färgen Saffron 🙂
    M.V.H.
    Anna Martinsson

    Anna Martinsson 2016-09-07 11:07:32
    Svara
  • Hej Anja,
    vilka fantastiska filtar!
    Bästa myskvällen varierar lite mellan årstiderna men nu när hösten är på gång så är det helt fantastiskt att på fredag efter jobb sitta med sambon nerburrad i soffan när det börjar skymma och tända ljus till skärgårdsutsikten över vattnet, samtidigt som man hör hur vinden viner runt huset. En gosig filt runt sig och en katt som ligger och spinner på ryggstödet bakom sig och den andra i knät. Man kan sitta och göra just ingenting med en kopp te eller ett glas vin framför en film och veta att man inte har något alls planerat mer än att bara vara hela den kommande helgen.

    Anna Martinsson 2016-09-07 11:06:32
    Svara
  • min bästa myskväll är tillsammans med min sambo, lilla dotter och vänner. vi lagar god mat tillsammans, gärna risotto eller färska vårrullar och skålar i bubbel. jag skulle vilja vinna filten i färgen mint.

    Ellen 2016-09-07 11:01:32
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!