ANJA FORSNOR

EN AV DE COOLASTE TJEJERNA JAG VET

Innan vi åkte från Gotland (läs: höll på att missa färjan igen) så svängde vi förbi Själsö Bageri utanför Visby där vår vän Maria parkerat sin husvagn och pop-up shop.

Maria är en av de coolaste tjejerna jag vet. (Tack Marcus för att du har så grymma vänner!) Jag måste nästan ta det från början för att ni ska förstå.

Maria är före detta snowboardproffs som tävlat både i världscupen och OS. En knäskada satte stopp för den alpina karriären och nu driver hon bland annat sitt egna varumärke Deelicious som säljer otroligt fina stickade produkter som handstickas av pensionärer. Det är så mysigt när man provar en mössa och hon kan berätta precis vem som stickat den, så mycket kärlek bakom varje produkt.

deelicious-roadshow-maria-danielsson-anja-forsnor

Nu i sommar åker hon runt i Sverige med sin pop-up shop där hon även säljer fina smycken och våra yogamattor. Just nu är hon på Gotland, ni måste spana in hennes insta så ni inte missar henne. Och hälsa självklart för mig om ni har vägarna förbi.

deelicious-maria-danielsson-gotland maria-danielsson-anja-forsnor

Det måste vara ok att skryta om sina vänner va? Den fina skylten ovanpå hennes vagn har nämligen vår andra vän Mathias företag Cirkuslampan gjort. Hallå vilka coola vänner jag har.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!