Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

SÅ KOM VI ÄNDÅ HEM TILL SLUT

Vi hade en lugn och härlig sista dag på Gotland igår. Vi lämnade vårt hus och packade ihop allting i bilen redan på förmiddagen för att slippa stressa. Passade på att göra några sista stop på ön innan vi körde mot färjan som skulle gå kl. 18.35.

När vi var på väg till Gotland höll vi på att missa färjan eftersom man tydligen skulle checkat in minst 45 min innan avgång. Något paret tidsoptimist självklart helt hade missat. Men vi kom med, trots att vi kom fram 15 min innan avgång.

Så när vi nu skulle åka från Visby var vi noga med att vara i god tid för att inte göra om samma misstag. När vi checkar in hittar de inte vår bokning i systemet. Jag dubbelkollade tiden både en och två gånger men visst var det rätt avgång.

Då insåg vi att vi skulle åkt redan i lördags, vi kom alltså EN hel dag för sent. Haha, alltså ska man skratta eller gråta? Som tur är var de gulliga och släppte på oss ändå utan att jiddra. Fasen vad man gillar folk med lite servicekänsla. Hade Gotlandsbåten varit Ryan Air hade vi aldrig kommit hem!

lily-anja-forsnor-gotland-leva-kungslador

Hoppas ni inte tröttnat på Gotland än, har så mycket bilder att dela med mig av!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind