ANJA FORSNOR

BIRCHER MUESLI MED HALLON, GOJI OCH PISTACH

Inlägg i samarbete med AXA.

Frukostfrossan fortsätter! Under vår semester i Thailand hittade jag en favorit på frukostbordet som jag längtade efter varje morgon – bircher muesli. Det är egentligen samma sak som overnight oats men just denna var gjord på müsli som bas istället för bara havregryn.

bircher-muesli-axa-granola-overnight-oats-berries-frukost-breakfast bircher-muesli-axa-granola-overnight-oats-berries-frukost-breakfast-recept

Eftersom jag nu har ett samarbete med AXA så är mitt skafferi fyllt av olika sorters havregryn, granolas och müslis. Så lyxigt! Så jag bestämde mig för att testa att göra bircher muesli på deras müsli med äpple och kokos.

Bircher muesli
2 portioner

2 1/2 dl mandelmjölk eller valfri mjölk
1 dl müsli
1 dl havregryn
1 mogen banan
1 msk chiafrön

topping: 1/2 rivet äpple, hallon, gojibär, pistachnötter

Skiva banan och mosa tillsammans med mjölken med en gaffel eller stavmixer. Blanda ner müsli, havregryn och chiafrön och rör så att allt blandar sig. Häll smeten i en skål eller burk med lock och låt stå i kylen några timmar, gärna över natten, för att tjockna.

Servera med äpple, bär och nötter!

bircher-muesli-granola-overnight-oats-berries-frukost-breakfast bircher-muesli-axa-granola-overnight-oats-berries-frukost-breakfast-apple-coconut

Testa också!

Frozen yoghurt granola bites

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!