Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

BRUNCH PÅ THE BUTCHER’S DAUGHTER

breakfast-frukost-brunch-the-butchers-daughter-yoghurt-granola-berries-avokado-eggs red-juice-watermelon-coldpressed-butchers-daughter-new-york the-buthcers-daugther-kenmare the-butchers-daughter the-butchers-daughter-east-village-kenmare-brunch-breakfast coconut-parfait-yoghurt-granola-berries-brunch-breakfast-the-butchers-daughter coldpressed-juice-butchers-daughter-new-york brunch-ny-butchers-daughter anja-forsnor-new-york-butchers-daugther-frukost-brunch

Självklart åt vi första frukosten i New York på The Butcher’s Daughter. Och ja, det var precis lika bra som jag mindes det från förra året. Och knökfullt med folk som vanligt! Det var riktigt kallt och ruggigt väder igår men det hindrade inte folk från att trängas på uteserveringen för att få ett bord på ett av det hetaste stället i East Village. Ett måste om ni är i New York eller LA!

Efter att ha frossat i allt gott på menyn promenerade vi över bron till Williamsburg där vi strosade under dagen. Älskar alla små gator, roliga butiker och härliga ställen. Om jag bodde en längre tid i NY skulle jag gärna bo här! Som alla andra svenskar, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh vad underbart, ser ljuvligt gott ut! Och du strålar verkligen!
    Kram

    Ida L 2016-05-16 21:43:37
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind