Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Vegetarisk femgrynssallad med polkabetor, vindruvor och buffelmozzarella

Vår middag i fredags var så underbart god att vi var tvugna att göra det till lunch dagen därpå. Testade ett recept från mina favoriter Green Kitchen Stories på en vegetarisk sallad med polkabetor, vindruvor och buffelmozzarella.

Vi var så hungriga att jag inte hann rosta jordärtskockan i ugnen så vi skippade helt enkelt den. Annars följde vi receptet som ni hittar här nedan. Kombon av söta vindruvor passade perfekt till den pepprig ruccola, pesto, polkabetor och den krämiga mozzarellan.

Så gott och fräscht, ni måste testa!

vegetariskt-femkornsallad-zeta-green-kitchen-stories-polkabetor-buffelmozzarella femkornsallad-zeta-green-kitchen-stories-polkabetor-buffelmozzarella-vegetariskt-recept vegetariskt-recept-femkornsallad-zeta-green-kitchen-stories-polkabetor-buffelmozzarella femkornsallad-zeta-green-kitchen-stories-polkabetor-buffelmozzarella

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Home
    Andrea Brodin
    Mode
    Petra Tungården
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Mode
    Mathilda Weihager
    Mode
    Paulina Forsberg
    Mode
    Emma Danielsson
    Man
    Niklas Berglind
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Hälsa
    Fannie Redman