Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Fullspäckad onsdag

Idag släpps min bok, gah! Och jag har minst sagt ett fullspäckat schema med allt ska fixas inför morgondagens releasefrukost. Nu ska jag iväg och hämta massa produkter och packa goodiebags till alla härliga bloggers som kommer i morgon bitti. Jag har fixat den grymmaste goodiebagen, om jag själv får säga det haha, så jag hoppas verkligen allt får plats i påsen. Verkligen dagens i-landsproblem.

Senare idag checkar jag och Lily in på hotellet där jag ska ha frukosten imorgon och sen kommer Marcus ikväll. Det kommer vara så skönt att vakna upp här i morgon och redan vara på plats, älskar att bo på hotell i Stockholm. Vardagslyx när den är som bäst.

Puss på er!

anja

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Fick mail från Bokus igår om att din bok, som jag förbeställt, hade skickats. Blev så glad! 😀 Äntligen har jag den snart i handen. Lycka till nu med releasen! 🙂
  Kram, Elisabeth

  Elisabeth 2016-03-17 09:43:57
  Svara
  • Svar på Elisabeths kommentar.

   Åh vad kul!! Hoppas verkligen att du kommer tycka om den 🙂 Tack snälla för allt stöd och support! Stor kram

   Anja Forsnor 2016-03-17 18:54:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind