ANJA FORSNOR

Smoothie med gröna ärtor

Jag har haft en riktigt hurtig morgon! Vaknade tidigt, åt lite lätt frukost och smet in på gymmet direkt när det öppnade. Trodde det skulle vara så mycket folk men än så länge är det ganska lugnt där vi bor. Så himla skönt! Fick ihop ett riktigt bra pass för överkroppen som jag tänkte dela med mig av sen.

Nu har jag precis kommit hem och håller på att fixa morgonens andra frukost som idag dagen till ära blir en smoothie med gröna ärtor, min favvo!

Smoothie med gröna ärtor
1 portion

2,5 dl vatten
1 banan
1 dl fryst mango
1/2 dl frysta gröna ärtor
en näve färsk bladspenat
2 tsk vetegräs
citron
ingefära

Häll alla ingredienser i en blender och mixa 3-4 till en slät smoothie. Jag lät mangon ligga framme någon minut så det skulle bli lättare att mixa. Vattnet går fint att byta ut mot kokosvatten, valfri mjölk eller färskpressad juice. Enjoy!

spenat-smoothie grön-smoothie-ärtor smoothie-spenat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej, underbara bilder du tar. t o m vackert i mixern. Kram från din extra systers mamma

    Lisbeth 2016-01-09 12:44:18
    Svara
  • Inspirerande! Tack för att du delar med dig! Jag ska också ta mig iväg till gymmet idag, men morgonen blev totala motsatsen till din, sov till 10,00. Fortfarande i chock, haha! 😉

    Moa 2016-01-09 12:02:23
    Svara
    • Svar på Moas kommentar.

      Gud så härligt! Sovmorgnar hör till vanligheterna här hemma numera (så tacksam för att vi har en morgontrött bebis) så det kändes extra skönt att vakna utvilad så tidigt. Carpe diem liksom 😉

      Anja Forsnor 2016-01-09 12:34:49
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!