ANJA FORSNOR

”Erbjuder mer än lättklädda träningsbilder”

I morse var det dags för lansering av Metro Mode Hälsa som jag så stolt är en del av. Hela teamet (utom Josefin som är på yogaresa, lucky her!) möttes upp på Sally Voltaire där vi käkade frukost ihop, svarade på lite frågor om oss själva och fick mingla med alla inbjudna. Så mycket positiv energi och glädje det här gänget bidrar med, tänk att få börja varje morgon såhär. Även om jag har turen att känna många av dessa fantastiskt coola tjejer sedan tidigare slog det mig verkligen vilket grymt jäkla gäng detta är.

Tycker det här citatet från Hannah, publisher på Metro Mode, säger allt:

– Jag skulle säga att de är några av Sveriges vassaste influencers inom hälsa. Jag kunde inte vara mer nöjd med det här gänget. De står också för en smart och vettig syn på hälsa; de hetsar inte, de erbjuder mer än lättklädda träningsbilder och de inspirerar på riktigt, säger Hannah Sjöström.

Jag kommer bjuda på fler bilder från morgonen, tills vidare kan ni läsa om vad Dagens Media säger om nysatsningen här:

>> Metro Mode lanserar hälsosajt!

frukost-sally-voltaire

Yoghurt med fikon och granola, rödbetsjuice och avokadomacka. Gott, gott, gott! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Det här har inget med inlägget att göra, men: Jag googlade precis på ”böntacos” och det första receptet som dök upp var ditt, och det såg ju sjukt smarrigt ut. Alltid roligt när någon vars recept man redan gillar har exakt det man söker. Böntacos blir det i kväll! 🙂

    Sandra 2015-10-23 09:27:25
    Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

      Åh vad roligt! Så längesedan jag lagade det, kanske får bli kvällens middag här också. Det är ju ändå fredag och tacos hör ju fredagsmyset till 😉 Kram!

      Anja Forsnor 2015-10-23 12:16:57
      Svara
  • Kul att träffa dig idag, hoppas bebisen kommer på rätt dag!! 😉

    traningsgladje 2015-10-22 15:22:15
    Svara
    • Svar på traningsgladjes kommentar.

      Tack och detsamma, superhärligt! Hoppas vi får chansen att ses snart igen, får ju passa på när du är i Stockholm. Lycka till med ditt marathon, så grymt imponerad!

      Anja Forsnor 2015-10-22 16:36:28
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!