Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

BLUEBERRY SUNDAY

blueberry frukost-blueberries

Färska blåbär och kall rismjölk. Åh, så gott! Ibland behövs inte mer än så.

Hoppas ni haft en fin helg! Jag ber om ursäkt för lite bloggtorka här de senaste dagarna. Om jag ska vara ärlig har jag varit helt slut sedan jag lämnade in bokmanuset i måndags. All stress och press släppte och sedan har jag varit helt tom i huvudet, inte kunnat få fram ett ord när jag satt mig vid datorn. Och dessutom har jag dragit på mig en dryg förkylning, känner mig helt under isen. Så idag försöker jag hjälpa mitt immunförsvar på traven och frossa i blåbär! Vad hittar ni på?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Fannie Redman