ANJA FORSNOR

Sista semesterdagarna

grekisk-flagga anja-marcus-parga tzatsiki grekisk-sallad sarakiniko-beach sarakiniko-parga anja-parga frukt daniel-och-johanna marcus-parga parga-valtos-beach parga-city

Här kommer lite fler bilder från våra sista dagar i Grekland som mestadels spenderades på stranden, i vattnet och på båt. Nu har vi varit hemma exakt en vecka och jag tycker alltid det känns så konstigt när man kommer hem efter en resa. När jag tittar genom bilderna känns det som en hel evighet sedan vi var där, nästan som vi aldrig ens åkte.

Jag kan varmt rekommendera Parga, speciellt framåt hösten när jag tror temperaturen är lite svalare. Att åka dit i slutet av september eller början av oktober är nog helt perfekt! Vi bodde på Villa Coralli som ligger precis vid stranden inne i stan och vi var så nöjda med boendet. Rena och fräscha rum, bra frukost (vilket man inte är allt för bortskämd med i Grekland eller runt medelhavet tycker jag) och samtidigt lagom litet och personligt. Om vi åker tillbaka till Parga skulle jag definitivt boka rum på samma hotell!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!