ANJA FORSNOR

Havrefrallor, söndag och Nyhetsmorgon

glutenfria-havrefrallor

breakfast-sunday

Vilket väder Stockholm bjuder på idag, gissar på att det är ungefär lika grått och regnigt i hela landet. Nästan som ett litet hån mot sommartiden. Idag blev det lång frukost framför Nyhetsmorgon, min bästa morgontradition. Jag var sugen på bröd och svängde ihop dessa havrefrallor på nolltid. Utgick från mitt recept på frasiga hamburgerbröd som faktiskt fungerar lika bra som frukostfrallor. Perfekt med skivat ägg eller tahini med lite honung. Mums!

Jag trodde nog aldrig jag skulle bli hungrig efter gårdagens middag. Jag och M hade dubbeldejt med våra favoriter Johanna och Daniel som vi först mötte upp på lite bubbel i Cadierbaren. Därefter åkte vi till Farang där en avsmakningsmeny på 8 rätter väntade. Allt smakade helt fantastiskt och det ena var nästan godare än det andra. Kan verkligen rekommendera deras menyer om man är sugen på en riktig smakupplevelse.

Nu ska jag möta upp Elina för efterlängtat söndagshäng, sen blir det en myskväll i soffan. Några tips på film eller serier som passar bra en regnig kväll som denna?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • http://isabyl.devote.se

    Åh så gott. Enda rätta att göra idag = vara inne och mysa!

    ISA 2015-03-29 23:38:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!