ANJA FORSNOR

Frukost mitt i veckan

frukost

Äntligen känner jag mig pigg och frisk! Vet inte vilken av mirakelkurerna det var som gjorde susen, med tanke på att jag överdoserade i princip alla nyttigheter, men något måste ha funkat.

I måndags var jag i Linköping på kvällen för att träffa Ung Cancers medlemmar. Vi hade en smoothie-workshop där vi mixade och provsmakade tre färgglada varianter och till min stora förtjusning verkade det som den gröna smoothien gick hem hos alla. Jag kommer göra en liten turné med Ung Cancer och föreläsa på fler medlemsträffar de kommande veckorna, något jag verkligen tycker är så roligt och givande.

Den här veckan har redan varit fylld av massa spännande möten och det känns som saker och ting börjar falla på plats. Jag kan inte förstå att det var två månader sedan jag slutade på mitt gamla jobb, veckorna har gått så himla snabbt! Samtidigt som det känns så självklart att köra eget och planera min tid precis som jag vill. Imorgon kommer jag och Klara påbörja ett projekt som vi länge pratat och drömt om… snart kan jag avslöja vad det handlar om. Så spännande!

Stort tack till alla er tävlat i Rituals-tävlingen. Jag har precis suttit och läst igenom alla era hösttips och jag känner mig så peppad på höst nu. Ni är grymma! Fick flera bra tips som jag tänkte lyfta upp här i bloggen. En vinnare är dragen som kommer bli kontaktad på mail inom kort, håll utkik för mer tävlingar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!