ANJA FORSNOR

Kokos- och citronlax med stekta grönsaker

bild 2 (22)

Dagens middagstips består av den här färgglada och fräscha rätten, ugnsrostad lax med stekta grönsaker. Jag tillagar nästan alltid lax i en ugnsform med folie som jag smörjer med lite kokosolja. Sen pressar jag citron och kryddar på laxen, in i ugnen i cirka 12-15 minuter.

Älskar kombinationen av citron och kokosolja. Har sett att det kommit smaksatt kokosolja i vissa butiker, någon som testat? Låter minst sagt spännande!

Till laxen stekte jag grönkål, brysselkål, edamamebönor och broccoli i lite kokosolja och kryddade med vitlök och chili. Toppa med en skiva citron, färsk persilja och sesamfrön.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!