Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Zucchini- och morotspasta med lax och cashewdressning

zucchinipasta

zucchinipasta

Jag har totalt snöat in på de asiatiska smakerna och kan knappt föreställa mig att äta något som varken innehåller ingefära, chili, vitlök eller koriander 🙂

Lusigt det där med koriander, för några år sen kunde jag knappt titta på mat som innehöll koriander och nu är jag fullkomligt tokig i det!

Den här rätten är inspirerad av rawfood-köket, jag byter gärna ut pasta och nudlar mot färggladare alternativ som zucchini och morot. Jag använder min Spiralizer , som jag mina vänner gav mig när jag fyllde år, till att göra rolig grönsakspasta. Kan vara min mest uppskattade present!

Har man ingen Spiralizer går det minst lika bra att hyvla grönsakerna med en potatisskalare.

Till det mixade jag ihop en dressing med cashewnötter, olivolja, vatten, tamari, vitlök, sambal olek, tahini och ingefära. Ugnsbakad sesamlax och färsk koriander på toppen.

En fröjd både för öga och smaklökar!

zucchinipasta

zucchinipasta

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Home
    Andrea Brodin
    Lifestyle
    Dasha Girine
    Mode
    Petra Tungården
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Man
    Niklas Berglind
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Hälsa
    Träningsglädje
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Hälsa
    Fannie Redman
    Home
    34 kvadrat
    Mode
    Chrystelle Eriksberger