Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Intervaller

Godmorgon!

Nu har jag precis slängt på mig träningskläderna och är på väg till gymmet. Hörrni, våren är på ingång, det är ju nästan ljust såhär dags numera! Blev till och med ackompanjerad av lite fågelkvitter igår morse vilket fick mig att se ljuset i tunneln.

Tisdag idag och dags för intervaller! Har en obeskrivlig hatkärlek till intervaller, det är alltid med lite skräckblandad förtjusning jag bestämmer mig för att köra det men känslan efteråt är obeskrivlig! Allt rinner av en, stress, ångest, träningsvärk och stelhet.

Jag gillar att köra Tabata-intervaller vilket innebär att man kör 20 sek, vilar 10 x 8 reps. Detta kan man köra både på löpband, cykel, rodd eller burpees för att få upp ett riktigt härligt flås. Jag kör med den här Tabata-appen som jag tycker är grym!

Känns som jag kan ta mig an allting efter ett riktigt härlig intervallpass.
World – bring it on!

mzi.cxjotkcx

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt